• Co jest? Autor: ~tbe2 [213.76.128.*]
    Wszyscy nagle zamilkli,nic nie piszą ---CISZA
    Mówiłem że LB to nie dla raptusów i że trzeba cierpliwości do Gościa Kwiatkowskiego.On nie jest idiotą który by od razu pokazał wszystkie karty,którymi zamierza grać.Odwrotne przejęcie(lub jak wolicie inkorporacja) będzie ale dopiero w tym roku,przecież Nikt nie robi zysków na koniec roku(robi się straty) aby uciec skarbówce.
    Dopiero w nowym roku20x10 kręci się biznes i nabija Pajdę a pod koniec znowu straty.
    I tak w kólko WAŃKA WSTAŃKA.
    Ale do rzeczy!!!!
    Te 30 kilka baniek akcyjek będzie owszem ale dopiero później(zakladam że w 3 kwartale albo i 4) bo Gośiu nie wypieprzy całej kasy w papier który będzie miał pokrycie tylko na 32gronie,a jak coś nie pójdzie tak jak by chciał i co wtedy?Zostanie z nic nie wartym klopapier i pójdzie do roboty?NIEEEEE
    Emisja powinna być wtedy kiedy wartość nominalna Papiera będzie wynosić min.100% więcej-to dopiero będzie kasiora jak się wszyscy będą szarpać i kurs polcei w górę.
    Tow.Płk.Kwiatkowski jest bardzo inteligentnym człowiekiem i wie że najpierw trzeba obrócić tym co się ma tzn.wybudować i sprzedać.A następnie to co się chce ROBIĆ.
    Więc nie pierniczcie tutaj że to i owo bo lubię to forum i głupio mi się robi jak niektórzy z graczy się na(wy)zywają.To jest gra(tak jak POKER) i było by miło gdybyśmy zachowywali tak jak zawodowcy.(trzeba straszyć ale tak... no...fajnie)

Pozdrawiam Wszystkich i Życzę Wam i Sobie Taaakiej Kasiory w Nowym 20x10 Roku.
  • Re: Co jest? Autor: ~taki jeden [89.174.230.*]
    A pamiętasz jak pisałem, że zleci do 0,6-0,8 zł?
    Ostatnio zahaczyło i to wyraźnie , bo 10 tys szt o 80 gr. Ciekaw jestem czy to tylko epizod czy realnie zleci do 60 gr. Wtedy kupię min 100 tys szt
  • Re: Co jest? Autor: ~nanom [81.253.44.*]
    Musi się polepszyć botrend jest ogólnie wzrostowy.
    Potrzebna jest fala zakupów których tu narazie brakuje.
    Sam bym kupił teraz ale jestem z papierem o wiele wyżej i musze czekać .
    Coś jest na rzeczy a Kwiatkowski to nam zafunduje niezły scenariusz
  • Re: Co jest? Autor: ~mezz [95.49.188.*]
    nie oszukujmy sie, optymistyczny scenariusz to zjazd o kilka groszy, no a ten pesymistyczny...
  • Re: Co jest? Autor: ~xxx [77.112.126.*]
    No cisza, cisza, ale nie ma co marudzić. Ani kurs nie zjedzie do 60 gr. (sam bym kupił za tyle....) ani nie pójdzie w górę do 10 zł. Ja osobiście liczę na stabilizację na poziomie 2 zł...
  • Re: Co jest? Autor: ~hitczkok [95.49.188.*]
    juz wycofali zlecenia kupna, podaz rosnie, zaraz zleci kurs
  • Re: Co jest? Autor: ~raf [92.234.120.*]
    nikt nie chce sprzedawac po tych cenach, powinno byc dobrze
  • Re: Co jest? Autor: ~hiczkok [95.49.188.*]
    ale popytu tez nie widze wielkiego
  • Re: Co jest? Autor: ~nanom [81.253.35.*]
    Cholera i tak spada przy takim minimalnym obrocie.
    Dziwne tylko kto sprzedaje te akcje poniżej 1zł.
    No ale za to na forum coś ruszyło bo ostatnio to cisze i tutaj była.
    Ludzie informacja o tym kiedy na newconnect zobaczymy zamiast fabrykidiet lokatybudowlane jeszcze nie tak szybko. Sądowe sprawy sie ciagną ale Pan Prezes Kwiatkowski trzyma ręke na pulsie i nie pozwoli na spekulacyjne zwały o których wiele osób pisze chociażby na te 0,60 za akcje.
  • Re: Co jest? Autor: ~max [95.49.188.*]
    no zobaczymy, moim zdaniem jutro moze byc podbitka.
  • Re: Co jest? Autor: ~nanom [81.253.2.*]
    Kiedyś przyjdzie wybicie
    Na nim oczywiscie zarobia Ci co kupuj a teraz w granicach 1zł
    Można gdybać jaki bedzie kurs przy nazwie lokatybudowlane i jak ruszy inwestycja budowlana zgodnie z planem lokatbydowlanych.
[x]
LOKATYBUD 0,00% 1,27 2025-10-10 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.