Wszyscy nagle zamilkli,nic nie piszą ---CISZA
Mówiłem że LB to nie dla raptusów i że trzeba cierpliwości do Gościa Kwiatkowskiego.On nie jest idiotą który by od razu pokazał wszystkie karty,którymi zamierza grać.Odwrotne przejęcie(lub jak wolicie inkorporacja) będzie ale dopiero w tym roku,przecież Nikt nie robi zysków na koniec roku(robi się straty) aby uciec skarbówce.
Dopiero w nowym roku20x10 kręci się biznes i nabija Pajdę a pod koniec znowu straty.
I tak w kólko WAŃKA WSTAŃKA.
Ale do rzeczy!!!!
Te 30 kilka baniek akcyjek będzie owszem ale dopiero później(zakladam że w 3 kwartale albo i 4) bo Gośiu nie wypieprzy całej kasy w papier który będzie miał pokrycie tylko na 32gronie,a jak coś nie pójdzie tak jak by chciał i co wtedy?Zostanie z nic nie wartym klopapier i pójdzie do roboty?NIEEEEE
Emisja powinna być wtedy kiedy wartość nominalna Papiera będzie wynosić min.100% więcej-to dopiero będzie kasiora jak się wszyscy będą szarpać i kurs polcei w górę.
Tow.Płk.Kwiatkowski jest bardzo inteligentnym człowiekiem i wie że najpierw trzeba obrócić tym co się ma tzn.wybudować i sprzedać.A następnie to co się chce ROBIĆ.
Więc nie pierniczcie tutaj że to i owo bo lubię to forum i głupio mi się robi jak niektórzy z graczy się na(wy)zywają.To jest gra(tak jak POKER) i było by miło gdybyśmy zachowywali tak jak zawodowcy.(trzeba straszyć ale tak... no...fajnie)
Pozdrawiam Wszystkich i Życzę Wam i Sobie Taaakiej Kasiory w Nowym 20x10 Roku.
A pamiętasz jak pisałem, że zleci do 0,6-0,8 zł?
Ostatnio zahaczyło i to wyraźnie , bo 10 tys szt o 80 gr. Ciekaw jestem czy to tylko epizod czy realnie zleci do 60 gr. Wtedy kupię min 100 tys szt
Musi się polepszyć botrend jest ogólnie wzrostowy.
Potrzebna jest fala zakupów których tu narazie brakuje.
Sam bym kupił teraz ale jestem z papierem o wiele wyżej i musze czekać .
Coś jest na rzeczy a Kwiatkowski to nam zafunduje niezły scenariusz
No cisza, cisza, ale nie ma co marudzić. Ani kurs nie zjedzie do 60 gr. (sam bym kupił za tyle....) ani nie pójdzie w górę do 10 zł. Ja osobiście liczę na stabilizację na poziomie 2 zł...
Cholera i tak spada przy takim minimalnym obrocie.
Dziwne tylko kto sprzedaje te akcje poniżej 1zł.
No ale za to na forum coś ruszyło bo ostatnio to cisze i tutaj była.
Ludzie informacja o tym kiedy na newconnect zobaczymy zamiast fabrykidiet lokatybudowlane jeszcze nie tak szybko. Sądowe sprawy sie ciagną ale Pan Prezes Kwiatkowski trzyma ręke na pulsie i nie pozwoli na spekulacyjne zwały o których wiele osób pisze chociażby na te 0,60 za akcje.
Kiedyś przyjdzie wybicie
Na nim oczywiscie zarobia Ci co kupuj a teraz w granicach 1zł
Można gdybać jaki bedzie kurs przy nazwie lokatybudowlane i jak ruszy inwestycja budowlana zgodnie z planem lokatbydowlanych.