• Drop Autor: ~hacker [84.203.41.*]
    skąd tu takie obroty od kilku dni na naszej spółeczce?
  • Re: Drop Autor: ~romek [91.94.138.*]
    obrotu byly duze wczoraj bardzo duze, ale papier spadal
    wiec mysleze ten sypacz sie wysypuje ten co ma po 18 zloty
    ale jest tez ktos co moze zbiera albo drobica kupowala
  • Re: Drop Autor: andred7990 [89.228.23.*]
    Sprzedawali stare papiery zeby kupic nowe po 18 zeta. Prawdobodobnie koniec korekty i wracamy na 33/35 zl . POZDRO !!!
  • Re: Drop Autor: ~romek [79.162.8.*]
    i zowu jedziemy w dol i tak beda sypac az do dolu nas pociagną
    albo sie zatrzymamy na 10 zloty jak jeszcze rynki zacza spadac to po nas sypacz bedzie sypal
    no to jak sprzedawalin stare aby kupic nowe po 18 zloty
    to nas zdoluja wlasnie do 18 zlotyalbo jeszcze nizej
  • Re: Drop Autor: ~Iw [84.203.78.*]
    źle to wygląda, ale trzeba czekać
  • Re: Drop Autor: ~126P [88.156.8.*]
    Poczytaj sobie wątki z Romkiem na Drągowskim. Prawdziwe mistrzostwo świata w rozumieniu giełdy.
    no czakacczekac, tylko ja nas zdoluja do 17 zloty albo 18 to trudno tak sabie czekac
    technicznie to wyglada fatanie, widac sile podazy jak frnaca , nawet niemial sily sie jakos odbic powaznie i juz wsparcie ostanie przelamane idzie wyraznie w kanaale spadkowym gdzie koniec moze byc na wsparci od 17 do 20 zloty
    patrzysz na analize?
  • Re: Drop Autor: ~andred [89.228.23.*]
    Byly obroty to sprzedawali teraz juz pozamiatane . Zysk netto ma byc o 100% do gory. Pozdro !!!
  • Re: Drop Autor: ~romek do 126p [79.162.8.*]
    a ty czego sie mnie czepiasz 126p glupi nicku amatorze od gieldy
    za glupi jestes do mnie w sprawach gieldy , niemasz papiera to spadaj ztego watku
    a ja masz to niemusisz nic tu czytac ,ok a madrowac to sie moze jakbedzie mial taka wiedza ja ja o gieldzie a teraz to jest zwyklym amatorem i jeszcze malo widzialas na gieldzie , kierujesz sie tylko swojm widzi mi sie i marzeniami leszczyu
    ucz sie analizy tempaku i wtedy mozemy pogadac jak co bedziesz wiedzial

• Re: Drop Autor: ~126P [88.156.8.*]
    Weź się za najpierw za naukę grafomanie do potęgi, a z inwektywami tak Ci do twarzy jak z giełdą.
    wiec tak jak mowie technicznie zle bardzo zle wysoki obrot przy kononaniu ostaniego lokalnego wsparcia wiec musimy sie liczyc z dolowanie na nizesze poziomy
    niewiem moze 20 zlotyalbo 17 zlotybo tu sa w tych granicach cenowych wsparcia znaczne , a trend spadkowy jest wyrazny i mocny
    przy zlej koninkturze na gieldzie ogolnie , jesli nastapila by MASAKRA calego rynku
    to norlanie az do dna zlecimy i mozemy nawet zachaczyc 12 zloty to wszytko jest mozliwe
    bo niestety ale jestesmy po silej fali wrostowej poktorej albo wrocimy do besssy na swiecie
    albo bedziemy mieli bardzo macy zjaz korekte bardzo silna i znoszaca w polowie caly ten wrost od marca czyli ta mini hosse no niestyty ale moze tak byc
  • Re: Drop Autor: andred7990 [89.228.23.*]
    Jedziemy juz czy zbieramy jeszcze ?
  • Re: Drop Autor: ~romek [91.94.253.*]
    zbieramy ale najperw do 20 zloty trzeba zjechac albi nizej i zacznie sie zbieranie
[x]
DROP 3,83% 0,19 2020-11-06 15:22:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.