obrotu byly duze wczoraj bardzo duze, ale papier spadal
wiec mysleze ten sypacz sie wysypuje ten co ma po 18 zloty
ale jest tez ktos co moze zbiera albo drobica kupowala
i zowu jedziemy w dol i tak beda sypac az do dolu nas pociagną
albo sie zatrzymamy na 10 zloty jak jeszcze rynki zacza spadac to po nas sypacz bedzie sypal
no czakacczekac, tylko ja nas zdoluja do 17 zloty albo 18 to trudno tak sabie czekac
technicznie to wyglada fatanie, widac sile podazy jak frnaca , nawet niemial sily sie jakos odbic powaznie i juz wsparcie ostanie przelamane idzie wyraznie w kanaale spadkowym gdzie koniec moze byc na wsparci od 17 do 20 zloty
patrzysz na analize?
a ty czego sie mnie czepiasz 126p glupi nicku amatorze od gieldy
za glupi jestes do mnie w sprawach gieldy , niemasz papiera to spadaj ztego watku
a ja masz to niemusisz nic tu czytac ,ok a madrowac to sie moze jakbedzie mial taka wiedza ja ja o gieldzie a teraz to jest zwyklym amatorem i jeszcze malo widzialas na gieldzie , kierujesz sie tylko swojm widzi mi sie i marzeniami leszczyu
ucz sie analizy tempaku i wtedy mozemy pogadac jak co bedziesz wiedzial
wiec tak jak mowie technicznie zle bardzo zle wysoki obrot przy kononaniu ostaniego lokalnego wsparcia wiec musimy sie liczyc z dolowanie na nizesze poziomy
niewiem moze 20 zlotyalbo 17 zlotybo tu sa w tych granicach cenowych wsparcia znaczne , a trend spadkowy jest wyrazny i mocny
przy zlej koninkturze na gieldzie ogolnie , jesli nastapila by MASAKRA calego rynku
to norlanie az do dna zlecimy i mozemy nawet zachaczyc 12 zloty to wszytko jest mozliwe
bo niestety ale jestesmy po silej fali wrostowej poktorej albo wrocimy do besssy na swiecie
albo bedziemy mieli bardzo macy zjaz korekte bardzo silna i znoszaca w polowie caly ten wrost od marca czyli ta mini hosse no niestyty ale moze tak byc