No od Ciebie kolego! Kiedyś tam dawno temu pisałem na jakiejś innej spółeczce ze jak dobrze zarobie to Ci wysle pare złotych. Sam pisałes ze jakas butelczyna ci sie za podrzutke nalezy.
Popieram
whiskey dla Subgeniusza, i to nie tylko butelczyna, lecz skrzyneczka
za całokształt działalności
szczere słowa uznania - za wiedzę, profesjonalizm i charakter
krzepiące, że piszą tu tacy ludzie
:))
witam
na szczescie jestesmy dosc wysoko nad wsparciem 6,85 nie wiem czy ktos z was obserwowal dzis poranny fix gdzie wystawilem 25 tys PKC i o dziwo kurs stal na 6,21 jak zaspawany nie wiem kto ale ktos chce wydrzec ostatnie papiery przed dzida....
olbrzymi ukryty wor ...ile tego tam jest?w arkuszu widac pare kola na kupnie do zamkniecia luki 5,62 po prawej zas papiera malutko sadze ze kupujacy nie bedzie dluzej czekac i bedzie powtorka z rozrywki tzn z lipca przypominam zeby zdjac papier z arkusza i ulatwic odciecie widzicie wykres widziec max historyczne doluzcie do tego 30% i tam sie sprobujcie ustawic ..... podkresle jeszcze raz ....AKCJI JEST NAPRAWDE MALO WIEC prawdziwa distro moze rozpoczac sie na naprawde godziwych 2 cyfrowych poziomach
co do xplusa pieknie technicznie
mam nadzieje ze po ori i on da nam wszystkim zarobic na jakas mila zabawe w karnawale :)
DOBRANOC
Do subgeriusza mam pytanie czy możesz rzucić okiem na Urlopy mam troche tego papiera kupionego dawno i nie wiem czekać czy wywalić .Twoje spojrzenie z boku nie zaszkodziło by mi ,prosze zerknij .Dzięki