nie wiem o jaki wywiad chodzi, ale wiadomym jest ze Patrowicz bedzie robil rozne sztuczki, by przerwac te spadki na Urlopach, moim zdaniem jednak, zreszta jak widac, naiwniakow jest nie wielu i kurs dalej bedzie spadal, dopoki nie wydarzy sie cos niesamowitego.
przez takich jak ty musialo spasc. ale kazdy normalny i madry inwestor nie chce byc milionerem w jeden dzien, bo bylby bankrytem i czeka cierpliwie. nigdy nie mowilem ze dzis lub jutro bedzie spory wzrost. a bedzie....
jeżeli podziękuje to wszystkim, nie tylko tobie. Jak na razie jestem wkurzony bo to zbyt długo trwa, ale przynajmniej cierpliwości mnie to poduczy trochę ;)
A skąd Ty wiesz, że ci co pisali o 6 gr nie mieli racji? Bo do 6 gr jest tak samo blisko jak do 16 gr. I te 6 gr ma jakieś tam uzasadnienie fundamentalne w przypadku spółki która najprawdopodobniej w IVQ zanotuje spadek zysków o 95% w porównaniu do IIIQ. Tak więc po wynikach może być tu niezła zwała.
Panowie ! Każdy z Nas chciałby zarobić. Prezes też. W kilku innych spółkach mu się udało. Dlaczego tu miałoby być inaczej ? Może raport razem z info.........
Zyski mogą być ogromne jedynie w wyniku cudu kreatywnej księgowości. Tylko i wyłącznie, choć i to jest bardzo wątpliwe. Natomiast kolejne infa, wywiady, zapowiedzi nic nie dadzą bo ludzie już w to nie uwierzą. Raz utraconego zaufania praktycznie nie sposób odzyskać. Dowód na to miałeś obserwując "histeryczną" reakcję rynku na ostatni wywiad w CNBC.
Powtarzasz to jak mantrę. Twoje opinie są wręcz groteskowe. Napisz coś jeszcze o odleszcaniu, odpale itd. Kolejny raz Cię proszę abyś napisał jaki wynik przewidujesz za IVQ. Ustosunkuj się również, proszę, do swojej zapowiedzi " rajdu Świętego Mikołaja".
ciagle sie czepiasz wyników za IV kwartał. wiec ja nie jestem wrozką. poza tym tu wyniki nie maja nic wspolnego. zobacz sam spolka za III kw miala ponad 2 mln zysku i wedlug tego powinna juz chodzic pewnie powyzej 1 zl. a tu stoi...gra na zwloke. wytrzepanie leszczy. gdyz wolnych akcji jest mało. ublizasz ludziom caly czas nie majac pojecia o gieldzie i mechanizmah rządzących na niej. gielda to nie ekonomia jak mydli sie oczy wszystkim ludziom. gielda to psychologiczna spekulacja. jestes osobą nie wierzaca i ze złym sposobem myslenia wiec sie pomodl o rozum. bo mysle ze jestes juz bankrutem, grasz za pozyczone pieniadzze i zapewne nieudacznikiem zyciowym. zal mi was leszcze wiec, bo potraciliscie kupe kasy, wiec naganiam na spolk ktora bedzie chodzic wkrotce po kilkadzisiat groszy, moze ponad 1 zl. ale uwaga-wkrotce (do chorych leszczy) to nie za 1 dzien, nie za tydzien. moze 3-5 m-cy. a mi warto bylo czekac te 4 m-ce kiedy w lutym kupilem veno po 2 grosze. potem sprzedalem po 15 groszy i zarobilem ile????(tez sie smiales)inni dzieki mnie zarobili kupe kasy(zalezy ile wlozyli kapitału).wiec wole raz w roku zarobic 700% niz przez codzienna przesiadke wszystko stracic
Nie bardzo rozumiem. Raz piszesz, żeby kupować, że super wyniki, 2 mln. zysku itd. Następnie piszesz, że w przypadku tej spółki wyniki nie mają znaczenia. Wzbudza to u mnie pewną konsternację. Dziękuję Ci również za diagnozę mojej sytuacji majątkowej, życiowej, oraz za te kilka błyskotliwych uwag o "mechanizmah" giełdowych.
Gratuluję Ci również sukcesów na Veno ( notabene nigdy nie czytałem wątku dotyczącego tej spółki)) jednak co ma piernik do wiatraka? Czy w ten sposób próbujesz podnieść swoją wiarygodność krzycząc: patrzcie jaki jestem doskonały, zarobiłem 750%? Przecież to jest śmieszne, takie zachowanie jest po prostu dziecinne.
no taak ci sami maruderzy sa tutaj, po co oni tu sa ?
juz wam SZANOWNY PAN PATROWICZ POKAZE CO TO SA WROSTY
BEDZIECIE SCIGAC POCIAG AZ TYLKO , TYLE ZE NA WYSZSZYCH POZIOMACH OCZYWISCIE , A MY WIERNI AKCJIOARIUSZE BEDZIE WAM MACHAC RACZKAMI
NO OCZYWISCIE JAKS PRZYSTANKI BEDA WIEC TEZ W BIEGU MOZECIE WSKOCZYC DO POCIGU ,ALE ALE RACZEJ BEDZIECIE SIE BAC , BO TERAZ SIE JUZ
BOICIE A CO TU MOWIC O CENIE 50 GROSZY GDZIE TAKI LEKI PRZYSTANEK BEDZIE A POTEM DALEJ I DALEJ 1 ZLOTY AMOZE I 1,50 A WY ZOSTANIECIE I DALEJ BEDZIECIE NAM MACHAC RACZKAMI A MU ZROBIMY WAM PAPAPAPA, A POTEM
POTEM TO WY JUZ ZACZNIECIEKUPOWAC OSTRO ZDECYDOWANIE
NOALE CENA TEZ BEDZIE JUZ OSTRO WYSOKO ZDECYDOWANIE
WIEC BEDZIECIEKUPOWAC PO 2 ZLOTE I JESZCZE MOZE NAWET ZAROBICIE PARE GROSZY BO JAKDOJDZIE DO 2, 50 ALBO 3 ZLOTE TO I TAK JESZCZE TROCHE GROSZA ZAROBICIE W BIEGU
A WIEC CZEJACIE CZEKACIE NA PERONIE BO KTOS NAM PRZECIEZ MUSI POMACHAC JAK ODJEDZIEMY
Obserwatorów całe stado - inwestorów kilku. Co to gracz karciany, który patrzy jedynie drugiemu przez ramię. Życzę pesymistom zakupów po 1 gr, a posiadaczom sprzedaży po 50 gr. Mniej demagogi , więcej konkretów..........