Co pindolisz. Zobacz ze zerowe obroty sa. Za ostatni Q 1 mln. zysku netto, zadna inna spolka z NC nie ma takiego swietnego wyniku operacyjnie i netto! Tu juz dawno powinno byc +100% ale malo akcji do zebrania to i spekula nie ma jak pograc na razie.
Dnia 2010-03-05 o godz. 13:45 ~Poziadzasz napisał(a):
> Z dwóch ostatnich raportów zniknęło w tłumie 0,5 mln akcji,
> MCI oddało, Pudełko wziął trochę, a gdzie reszta?
Dnia 2010-03-12 o godz. 13:31 ~tomek napisał(a):
> Co tu taka cisza?Akcje drożeją,firma pokazuje piękny zysk a
> tu cicho.Ja tu widze jeszcze duuużo miejsca na
> wzrosty.Pozdrawiam posiadaczy.
Mnie bardziej martwi brak komentowania ostatnich wydarzen w spolce (raport i wyjscie mci).
Brak komentowania zmian kursu to wg mnie zdrowe podejscie aczkolwiek niespotykane na forum...
Czy widze miejsce na wzrosty ? Posiadam akcje, więc...
:))
po wycofaniu przedstawicieli MCI ze spolki, maja 2 tyg aby powolac nowych członkow wiec majac nazwiska bedziemy cos wiecej wiedziec odnoscie nowego akcjonariusza..... warto rowniez zauwazyc ze mamy juz w akcjonariacie cypryjskiego "no name'ma" ktory brał akcje od p. pudełko....wiec mam dziwne przeczucie ze rowniez kolejny no name bedzie stabilnym akcjonariuszem i lekko powiazanym z p. pudelko.........
Ciekawostka jest dlaczego Ingalil Holdings Ltd nie chcial miec 33% co dawaloby mu wprowadzenie 2 swoich ludzi do rady nadzorczej ( zakladajac ze obowiazywac beda te same warunki co z MCI).....
warto rowniez poczytac dokument informacyjny S4E - bardzo ciekawa lektura
W końcu po długi czasie konsolidacji rozpoczeła się droga do góry. Cieszę się że wytrzymałem i nie sprzedałem tych akcji. Moim zdaniem spółka ta jest jedną z lepszych na NC. Jedynym problemem jest bardzo małą płynność, która odstrasza innych inwestrowów. Ma to swoje dobre strony- nie ma tu spekuły ktora winduje kurs. Wydaje mi się że społce przydałby się split akcji w celu poprawy płynności.
A kto wie, czy to nie spekulka wlasnie tu zbiera akcje. Zanim dojedziemy do 11 zl, to jeszcze troche moga dozbierac; a potem jazda w pionie na 22 zl -historycznie najwyzszy kurs! Tam dopiero czekam ze sprzedaza :)
No dzisiaj to rozumiem.Obroty jak na tą spólke spore.Ludzie się zlecą jak będzie powyżej 11 bo to zpunktu widzenia techniki ciekawe miejsce.pozrawiam posiadaczy do 11 luzik
To widzieliście?Już wiadomo kto bral.
Raport bieżący nr 4 / 2010
Data sporządzenia: 2010-03-10
Skrócona nazwa emitenta
S4E S.A.
Temat
Zawiadomienie o stanie posiadania akcji S4E SA przez Ingalil Holdings Limited w trybie art. 69 oraz art. 87 ustawy o ofercie publicznej
Podstawa prawna
Art. 70 pkt 1 Ustawy o ofercie - nabycie lub zbycie znacznego pakietu akcji
Treść raportu:
Zarząd S4E S.A. informuje, iż w dniu 10 marca 2010 r. otrzymał informację, przekazaną w trybie art. art. 69 ust. 1 pkt 1 oraz art. 87 ust. 1 pkt 4 ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku – o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych, od firmy INGALIL HOLDINGS LIMITED, w imieniu której działa radca prawny Michał Skruch, iż w wyniku transakcji dokonanej w dniu 1 marca 2010 roku, INGALIL HOLDINGS LIMITED stał się posiadaczem akcji zapewniających więcej, niż 25% ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu akcjonariuszy Spółki S4E S.A..
Przed dniem 1 marca 2010 r. INGALIL HOLDINGS LIMITED posiadał 0 (słownie: zero) sztuk akcji S4E S.A., stanowiących 0,00% udziału w kapitale zakładowym Spółki i uprawniających do wykonywania 0 (słownie: zero) głosów na walnym zgromadzeniu Spółki, co stanowiło 0% udziału w ogólnej liczbie głosów na walnym zgromadzeniu.
W wyniku dokonania transakcji kupna, o której mowa powyżej, na dzień 1 marca 2010 r. INGALIL HOLDINGS LIMITED posiada 524.377 (słownie: pięćset dwadzieścia cztery tysiące trzysta siedemdziesiąt siedem) sztuk akcji S4E S.A., stanowiących 31,09% udziału w kapitale zakładowym Spółki i uprawniających do wykonywania 524.377 (słownie: pięćset dwadzieścia cztery tysiące trzysta siedemdziesiąt siedem) głosów na walnym zgromadzeniu Spółki, co stanowi 31,09% udziału w ogólnej liczbie głosów na walnym zgromadzeniu.
Zgodnie z informacją przesłaną przez Akcjonariusza, nie istnieją żadne podmioty zależne od INGALIL HOLDINGS LIMITED, które pośrednio lub bezpośrednio posiadają akcje w S4E S.A.
Nie istnieją żadne osoby wskazane w art. 87 ust. 1 pkt 3 lic c ww. ustawy.
INGALIL HOLDINGS LIMITED aktualnie nie ma zamiaru dalszego zwiększania swojego udziału w ogólnej liczbie głosów w S4E S.A. w okresie 12 miesięcy od złożenia niniejszego zawiadomienia.
W załączniku do niniejszego raportu znajduje się pełna treść informacji przesłanej przez Akcjonariusza.