Wyniki za 4 kwartał 2009r będą bardzo dobre.Warto kupować pod wyniki. Teraz nie warto sprzedawać akcji po takich cenach jaki są teraz notowane. Cierpliwość popłaca.Narka
Mi wystarczy 50zł. W ostatnim czasie dokupiłem 4000 akcji i teraz posiadam niecałe 19000 akcji.Obniżyłem sobie średnią cenne kupna akcji.Więcej nie planuje kupować,nie mam na to teraz środków.Cenna 50zł mnie zadowala. Mam czas na sprzedaż akcji.Cierpliwość popłaca.
Tak wygląda NC niestety. Spółka jest wyprzedana i leży na dnie. Ostatni niecierpliwi, moim zdaniem opuścili pokład.
Teraz wystarczy impuls ze spółki i.. płynność się pojawi, ale to dopiero na wyższych poziomach, bo poniżej 20zł nie będzie wielu chętnich do sprzedaży akcji..
ciekawy jestem czy główni właściciele doszli już do jakiegoś konsesusu i do tego że trzeba zarabiać a nie żreć się o jakieś programy motywacyjne.
a tak przy okazji, spółka jest dość ciekawie zbudowana, w zimie lodowiska, a w lecie budowlanka
mam nadzieję że w obu dziedzinach będzie rozwój, szkoda że emisja się nie powiodła a z drugiej strony jakby się powiodła to nawet na sekunde kurs nie spadłby poniżej 40 zł i nie było by takiej fajnej promocji jaka jest obecnie.
Raport kwartalny za IV kwartał 2009 - 15 lutego 2010
Te ceny to jeszcze promocja, ja czekam na swoje 29zł, szkoda że wykrakałem że koniec spadków nastąpił w okolicach 13-14.
Mam jeszcze kasy na 3 tyś sztuk, więc jak ktoś chce kupić do 17 zeta to proponuje do środy. Potem robimy odpał. No chyba że nas bessa zaskoczy to ewakuacja na maksa ;-)
Bessa na gpw w małym stopniu dotyczy NC. Tu trochę innymi prawami rządzą się akcje.
Ja mam pakiecik 4 tys szt. po 16 zł i ..... nie oddam ich niżej 40 zł , a to już niedługo po wynikach IV kw 2009 r.
Tr
P.S. trochę więcej mam w EPI , a najwięcej w EEX i tam liczę na największe zyski.
Na wyniki IV kw 2009 r.
Po nich zacznie się zabawa, chetnych przybędzie , a akcji w wolnym obrocie raczej nie. I co wtedy się wydarzy. Ano wreszcie to co powinno, kurs pójdzie w górę tylko kwestia do ilu. Ma dwa przystanki po drodze ok. 30 zł i 70 zł.
Dnia 2010-01-09 o godz. 16:32 ~Slawek napisał(a):
> Na wyniki IV kw 2009 r.
Po nich zacznie się zabawa
co wy się czepiliście tych wyników?
wyniki za IV kw. będą (moim zdaniem) rozczarowujące co jest odzwierciedlone w obecnej wycenie. myślę że "zabawa" zacznie się dopiero przed wynikami za I kw. 2010. bo tu mogą być wyniki bardzo dobre, natomiast nie liczyłbym na dobre wyniki za IV kw, bo gdyby miały być super jak piszecie to insajderzy ładowaliby obecnie akcje garściami a jak widzicie obchodzą je jak śmierdzące gówno, czyli szerokim łukiem
a jeden z głównych właścicieli dalej sypie, jestem przekonany.
Też myśle że dopiero I kwartał da dobre wyniki, bo inaczej po co jeden z głównych udziałowców miałby sprzedawać za bezcen akcje, ona ma najlepsze informacje i pewnie wie co robi