Kilka miesięcy temu napisałem Wam, że ta hossa ( dla mnie część korekty ) napotka poziom w którym nastąpi zatrzymanie wzrostów. Ten poziom to 2490. Nie wiem czy wystarczy że kontrakty go osiągną, czy też poziom ten powinien zostac zdobyty przez wig 20. Baza przecież może byc ujemna jak i dodatnia. Uważam, że zbliżamy się do bardzo ważnego miejsca i trzeba bacznie się temu poprzygladać.
Chodzik Księżycowy
jak na trakcji miałeś zarobić 20% a uciekłeś z mizernym ochłapem.PAMIĘTAMY jaki prezent dałeś początkującym inwestorom którzy Ci uwierzyli i zaufali PAMIĘTAMY !!!!!!!
Witaj Chodziku.
Co się dzieje po takiej wypowiedzi zamilkłeś na dwa dni. To chyba coś się stało lub nadciąga jakiś kataklizm. Cercjo walczy na innych forach z sobowtórami. Coś nerwowi ludzie na forach a przecież zeszły rok dał tak ładnie zarobić. Podsumuje twoje sugestie i efekty.
1. Netia kupiona po 2,09 dokupiona po 2,5 i dokupiona po 3,00 dała sporo zarobić Trzymam jeszcze
2. Tpsa kupiona po 15,20 i po twojej sugestii i mojej panice sprzedana po 15,10 mała strata ale szybka inwestycja w Trakcję i odrobione z nawiązką sprzedałem na górce w grudniu.
3. Hydrobudowa dni które były najlepsze w zaszłym roku w ciągu trzech dni zarobek 11% oczywiście sprzedane
Słuchając Twoich i oczywiście Cercia rad i komentarzy oraz własnego dążenia do wiedzy zarobiłem. Dzięki chłopaki. Mam nadzieję że dacie jeszcze parę trafionych propozycji w tym ciekawym 2010 roku.
Obecnie mój portfel to nasza Netia i PBG
Proponuję i to bardzo poważnie trzymanie kasy przy sobie tylko i wyłącznie. Sam nie posiadam obecnie akcji i mam taki zamiar przeczekać tą burzę, która wisi nad rynkiem.
Lepiej nie zarobić zresztą wirtualnie, niż stracić realnie.
Chodzik Księżycowy
A za ROK napiszesz, że na Polsat Cyfrowym AT wskazuje na formację RGR z linią szyi na poziomie 13 zł.
Ty to jestes niezły teoretyk gawędziarz.
Usiłuję, ale cieżko mi to idzie.
Psychiatryk, RGR na MSX, Netia, Trakcja, Polsat, HBPolska, CPEnergia, Zeneris, Jupiter, Zastal i itp. AT sygnały K na godzinowych i 6 miesięczne analizy trendów i sugerowanie kupowania czegoś czego się nie ma w chwili, gdy np. Maciek widzi odwrócenie trendu.
Napisałem do ciebie kiedyś stare powiedzonko "stary a głupi".Chodziło mi właśnie o to,że się zachwycałeś jego prognozami wzrostu na trakcji i napisałeś wtedy do mnie,że jednak się myliłem i Chodzik doczekał się w końcu tego na co czekał.To co,już go nie lubisz?Ja mogę spokojnie stwierdzić,że znam jego 99% wypowiedzi (może 100% ale mogłem coś przeoczyć) i mam doskonałą pamięć i potrafię kojarzyć jego wypowiedzi z sytuacją na giełdzie.Każda jego wypowiedź ma podtekst i aby ją zrozumieć trzeba czytać wszystkie.Ten typ tak ma.A to,że wprowadza ludzi w błąd to inna sprawa.Mnie nie udało mu się wprowadzić w błąd.
Jeśli chodzi o twojego idola Macieja to wytłumacz mi jak może pisać,że HBP zmienia trend skoro jak ja napisałem,że nie widzi spadającej gwiazdy bo nie narysował sobie linii trendu on odpowiedział,że jego linie trendu nie interesują bo są zwodnicze.To jak on widzi zmianę trendu skoro nie patrzy na kanały wzrostowe/spadkowe?
Jak można o tej spółce napisać,że zmieniła trend?
http://img268.imageshack.us/img268/4452/hbp3.jpg
Jakbym tak jak mistrz Maciej grał na giełdzie 18 lat to mieszkałbym w Dubaju a na to forum zaglądałbym żeby się pośmiać.Ja po 2 latach już zaglądam aby się pośmiać a Maciej ciągle szuka dna na spółkach jak Rysio Krauze ropy.