• wejscie Autor: ~mc [78.8.92.*]
    Warto teraz wejsc w Dropsa czy moze lepiej jeszcze troche poczekac?
  • Re: wejscie Autor: ~romek [87.96.127.*]
    trudno powiedziec , wiesz to roznie bywa teraz moze byc chilowa korekta a potem moze dalej spadac , fakt jest ze ktos ma kupione po 18 zloty wiecnie wiadomo czyjuz sie wyspal czy czeka na odbicie dalej bedzie sypal torudno powiedziec
    bo troche sie odbije i znowu zacznie spadac , no i ogolna sytuacjia na rynkach
    tez trzeba brac pod uwage ze rynki sa wysoko bardzo wysoko wiec moze naspic zmiana trendu ale to wszytko moze mniec wply ale nie musi oczywiscie ,
    ja wole miec gotowke w takich warnkach rynkowym to kupowanie akcji nie wskazanie
  • Re: wejscie Autor: ~lukee [94.254.193.*]
    ff było 38 tys akcji jest ponad pół miliona. i kupione po 18 zeta.
    Moim zdaniem może spadać. Ja na nim najpierw godnie zarobiłem a ostatnio mocno straciłem kupiłem ze średnią 38.5 a sprzedałem koło 27. w sumie chyba ze 30 % do przodu mimo wszystko ale w tej chwili nie widze powodu wchodzić bo zbyt dużo osób ma po 18.
    Choć nie wiem w którą stronę poleci to ja za kasę z dropa wchodze w inne spólki. Ostanio fast fianance dokupuje po 55 gr. ale też nie wiem czy dobrze robie.
    może trzeba było zostać w dropie może trzeba było wyjść i siedzieć na gotówce, choinka wie czas oceni.
  • Re: wejscie Autor: ~lukee [94.254.225.*]
    nom jednak b. dobrze zrobilem
    na dropie mialbym niezla strate a na fast super zysk
  • Re: wejscie Autor: ~jan [95.50.246.*]
    Zaczekaj, aż trend się obróci. Trend is Your friend. :)
[x]
DROP 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.