• czy warto się angażować w tą spółkę?? Autor: ~xxx [77.255.246.*]
    może ktoś wie co się dzieje w tej spólce i jakie perspektywy?
  • Re: czy warto się angażować w tą spółkę?? Autor: ~fK [212.76.37.*]
    pod ugodę warto, wskaźniki marzenie,poczytaj jazzy,ego, on wie stosunkowo najwięcej.
    s. kilkakrotnie niedowartościowana w stosunku do konkurencji
  • Re: czy warto się angażować w tą spółkę?? Autor: ~ron [79.185.207.*]
    A co u Was się stało.Widać usilny skup.Pod co gracie.
  • Re: czy warto się angażować w tą spółkę?? Autor: ~jazzy [195.150.61.*]
    Wygląda na to że NCindex przepije wnet magiczną granice 50. Będzie to mocny sygnał do wzrostów, także na GPPI.
  • Re: czy warto się angażować w tą spółkę?? Autor: ~jazzy [195.150.61.*]
    Krzysztof Nowak wraca na stanowisko wiceprezesa zarzadu -- od informacji o tresci ugody juz nas chyba tylko dni dzielą(choć bedzie w nowym roku). Treaz w zarządzie GPPI z powrotem reprezentowani sa najistotniejsi akcjonariusze. - czyli pactror i potema. To własnie oni otrzymjaa z powrtotem akcje gppi od Mewy. przypominam ze 2 zł to była cena emisyjna 2 lata temu, a sama wartosc ksiegowa to około 1,25zł. W spółce sa 2 fundzusze które zakupiły akcje po 2 zł, wieć wątpie by zamierzały ze strata spzredawać. % minut Atona było, 5 minut GPSW było, teraz czas na 5 minut GPPI. Pozdrawiam wytrwałych
  • Re: czy warto się angażować w tą spółkę?? Autor: ~mimo [79.185.207.*]
    Atoon ipsv to jest bzdet.Czytaj komunikaty.
  • Re: czy warto się angażować w tą spółkę?? Autor: ~gantoman [78.8.49.*]

Osobiście myślę o pozostaniu tu godzinę a nie pięć minut :)
    Ciesze się bo dokupiłem jeszcze dzisiaj po 0,95.
    Na takie sesje jak dzisiaj długo czekaliśmy - choć ,,jedna jaskółka wiosny nie czyni".
    Dużo było krótkotrwałych wzrostów na GPPI. Jeżeli jednak potwierdzi się informacja o ugodzie to według mnie trend powinien się zmienić na długoterminowy wzrostowy. Przy takich oczekiwaniach zysków i przy obecnych śmiesznie niskich wskaźnikach ( jak na firmę, która dopiero zacznie się rozwijać ). Nie możemy ciągle tkwić na takich poziomach - od roku się konsolidujemy.
    2 zł kosztowała akcja na rynku pierwotnym a obecnie suma wierzytelności i skala działalności firmy zmieniła się mówiąc delikatnie - ,,znacznie".

• Re: czy warto się angażować w tą spółkę?? Autor: ~fK [212.76.37.*]
    tak patrze na ostatnią sesje w starym roku i myśle, że tym razem to coś innego.Ja napewno nie będę się starał tego popsuć.Pytanie ?czy na zawsze skończy się handel spółką w przedziale0,90 do 1,10?Bo jesli tak to warto zebrać to co zostało i zaszyć się gdzieś gdzie nie ma dostępu do kompa
  • Re: czy warto się angażować w tą spółkę?? Autor: ~gantoman [78.8.48.*]
    Przyznam nieskromnie, że na PSW określiłem zmianę trendu (wg. mnie) przy 0,38 zł (to było ok. 2 miesięcy temu - dzisiaj jest 1 zł). Tam byłem ,,zaangażowany portfelowo w 20 %.
    Na GPPI jestem już ,,zapakowany" w 80 %.
    Myślę, że po 0,95 złotego nie uda mi się już kupić (chyba, że po resplicie:)) - czego akcjonariuszom i sobie życzę w nowym roku.
    Gdybym się mylił - zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami - będę dalej dokupował.
[x]
FIGENE 3,83% 0,49 2024-06-03 16:31:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.