wszedłem w ten papier dwie sesje temu,spodziewałem sie wzrostu-ale nie tak szybko i tak gwaltownego!Myśle ,ze papier musi w najbliższych dniach przejśc korektę
korekta bedzie ale wpierw 8 musi zaliczyc. Papieru jest coraz mniej wielu trzyma i dokupuje, a korekte wywola drobnica , ale to male ruchy w dol. Dodam ze pewnie wielu co siedzi w rurgaz bycmoze bedzie kupowac
Dnia 2010-01-07 o godz. 18:30 ~irekal napisał(a):
> jesli juz przechodziles taki scenariusz ,to nic prostszego
> jak odpowiednio wczesniej/np na 7,70/dać nogę:)
Po co mamdać nogę, mam inny poziom na realizację zysków i czekam, pisze tylko że co jakiś czas sytuacja się powtarza , pooglądaj wykres :)
analiza wykresow to moje ulubione zadanie!One maja jednak jedna wadę-są zapisem przeszłych zdarzen i nie sa w stanie przewidziec przyszłości- a ta bywa zaskakująca/(in+/-)
Dnia 2009-12-30 o godz. 11:34 ~irekal napisał(a):
> pozycja idealna -na dnie,pozytywne dywergencje na
> oscylatorach,ostatni dzień tanich zakupów!
i tak juz od roku albo i dłużej
no ,nie przesadzaj!Napisalem to jak kurs poruszal sie na dnie w ok 5,90-6,00.Kupowalem w tym wlasnie dniu i po dwoch sesjach wystrzelil w górę.Jak za kilka dni da sygnal sprzedaży/a czemu nie?../będe pierwszym ,ktory o tym napisze i wyciagnie wnioski.wyznaje filozofie konika szachowego.W listopadzie czterokrotnie obrocilem tu kapitalem :)
Zgadzam się, 24.02 poszły duże wolumeny jak na spółkę, a teraz spokojne wspinanie się w górę o około +3% z sesji na sesję 10 zł to na początku marca możliwe poziomy
to że spólka na dłuą inwestycje jest super to już pisano wielokrotnie, każdy kto siedzi na tym forum to wie, ale 10 na marzec to chyba hurrra optymizm
fundusze nie wchodzą na krotkoterminowy zarobek więc firma raczej dla spekulantów nieciekawa, a przewidywany przez ciebie wzrodt to by oznaczał. nie widzę akcjonariatyu który chciałby kupowac a także niewielu jest tych co chcą oddawac .
Zresztą poczekajmy na bilans skonsolidowany narazie wskażnik C/Z jest zbyt wysoki