• Czas na HEFAL!!! Autor: Zahary [83.18.129.*]
    Ostatnie duże pakiety na spółce to najprawdopodobniej "parkowanie" akcji w "dobrych rękach" i na poziomach, poniżej których już nie powinniśmy schodzić.

Osławiona Pani Renata już od dawna nie sypie, bo na tych poziomach nikt poważny nie sprzedaje akcji, tylko dokupuje..

Pozdrawiam
  • Re: Czas na HEFAL!!! Autor: ~lucek [79.185.38.*]
    Co sądzisz o tych szóstkach w arkuszach zleceń, czyżby siły nadprzyrodzone zainteresowały się spółką
  • Re: Czas na HEFAL!!! Autor: Zahary [83.18.129.*]
    Hehe, ktoś się bawi..
    Wielu interesuje się tą spółką, tylko nikt nie wie, do ilu spadnie i wszyscy czekają na dno.

Moim zdaniem właśnie się odbijamy od dna, bo spółka jest bardzo tania.
    Jest to spółka, która się dynamicznie rozwija i jest liderem w swojej branży - tymczasem wyceniana jest jak typowa "wydmuszka" z NewConnect.

Ale to się zmieni, bo musi się zmienić. Tymczasem warto zbierać na tych poziomach, bo atak popytu i powrót na wyższe poziomy jest nieunikniony i będzie b. dynamiczny.

Zima i początek nowego roku, to dobry czas na wysyp informacji ze spółki, tym bardziej, że do władzy doszli nowi ludzie - którzy sami mają spory pakiet akcji (ponad 50%) stąd też na wycenie powinno im zależeć!
  • Re: Czas na HEFAL!!! Autor: ~lucjan [10.9.4.*]
    wyraźnie widać jakieś zainteresowanie
    na chwilę obecną kupujący podchodzą do tego z głową
    spokojnie wyczekują ostatnich niecierpliwych
    poziom jest naprawdę ok, a najbliższe miesiące to czas dla spółki
    Tak, na razie bez pośpiechu, ale wyraźnie widać, że owych "niecierpliwych" jest już jak na lekarstwo i trzeba brać z prawej strony..
    Dzisiaj akurat poza sesją byłem, ale widzę, że lada dzień może się rozpocząć "wyścig po akcje"..

Pozdrawiam
  • Re: Czas na HEFAL!!! Autor: ~Mr.Pawlos [78.30.74.*]
    A kolega ta spolka mnie troche zainteresowal ale :) popularnosc jest zbyt niska i obroty znikome t.Tu widze trend boczny i to jeszcze,jeszcze dlugo,pzdr
    Trudno powiedzieć, czy "jeszcze długo". Ostatnio sporo zniecierpliwionych się "wystrzelało" i nie widać zbyt wielu chętnych do sprzedaży na tych poziomach...

Akcji w wolnym obrocie jest b. mało (ok. 50k), Ci co brali w okolicach 50-70zł, już raczej postanowili zapomnieć i "zakopać" papier, niż sprzedawać na tych poziomach.

Mamy zimę i okrez "żniw" dla Hefala, zatem wystarczy jedno dobre info i .. .papierów zabraknie..

Ja w każdym razie zbieram i mam już sporo.

Pozdrawiam
  • Re: Czas na HEFAL!!! Autor: ~SOCRATES [89.174.230.*]
    Ile to sporo?
    Masz 1% akcji. Moim skromnym zdaniem to min. by mówić o sporo.
  • Re: Czas na HEFAL!!! Autor: ~mirek [79.185.120.*]
    Ja mam 5,8 k , dokupie do 8 k to pogadam z prezesem ;-)
  • Re: Czas na HEFAL!!! Autor: ~Barcio [89.78.84.*]
    Zaczął się i współczuje tym co oczekiwali 10zł kto czeka na dołek ten się nigdy nie doczeka bo nie wiadomo gdzie jest a ja pisałem że mamy go za sobą i czas na wzrosty Hefal przy 29zł oddam
  • Re: Czas na HEFAL!!! Autor: ~SOCRATES [89.174.230.*]
    No to mirek masz sporo, ja mam trochę mniej. Znacznie więcej ulokowałem w EEX, ale jak tam dojdzie do 4 zł to zamienię wtedy na Hefal. A wtedy to zaszaleję.
    "Sporo" to więcej niż to co napisałeś..
    Ale jeżeli rzeczywiście dołek mamy za sobą, to zamierzam dokupić 2gie tyle..

Pozdrawiam
    Powoli do góry, na szczęście cały NCIndex wygląda dużo lepiej..
  • Re: Czas na HEFAL!!! Autor: ~tomekmeriva [89.161.67.*]
    takie zbijanie kursu na zamknięciu, czyjaś niewidzialna ręka rozdaje karty.
[x]
HEFAL 0,00% 0,03 2018-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.