• KLUCZEM JEST OSTATNIE ZDANIE.... Autor: ~daro [83.28.63.*]
    W przypadku podpisania tej umowy Emitent przekaże informacje związane z zawarciem umowy znaczącej

takze nic jeszcze nie jest potwierdzone, wszystko sie mozej jeszcze zdarzyc, co zreszta widac po notowaniach ATMu, kurs jest na najnizszym dziennym poziomie, od maxa spadl juz o ok. 9%.....
  • Re: KLUCZEM JEST OSTATNIE ZDANIE.... Autor: a.f.f.a [83.11.191.*]
    Obserwuje też konkurencje wiec ATM, i musze przyznac że kiepsko sie zachowuje. Na moje to na open było ubieranie w kwitek na ATM-ie , a na SGN tak zwane wyleszczenie. Poza tym na ATM nadal ukryte zlecenia s i kurs powoli ale systematycznie zjeżdża.
  • Re: KLUCZEM JEST OSTATNIE ZDANIE.... Autor: ~Janzelm [94.231.49.*]
    Ktos sie wyprzedaje bo cos wiee
  • Re: KLUCZEM JEST OSTATNIE ZDANIE.... Autor: a.f.f.a [83.11.191.*]
    Wiec tak na moje: Spółki zlozyły oferty, oferta ATM okoazała sie najkozystniejsza, wiec została wybrana, ja nie uważam żeby róznica w cenie 4% była tu jakim kluczowym faktorem, teraz co dalej?Czy ATM da sobie rade z tym kontraktem, nie został jeszcze podpisany.....możliwe że nie podpiszą i stąd właśnie takie zachowanie kursu dzisiaj....no jak na moje oko to widze tutaj dystrybucje....zobaczymy
  • Re: KLUCZEM JEST OSTATNIE ZDANIE.... Autor: ~123 [83.25.60.*]
    Wyobraźcie sobie że tutaj są ludki od 3 zł. nie było okazji, żeby wysiadać. pare k jest problemem. Akcje mam już za darmo i poczekam bo warto.
[x]
ATM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.