23.12. Warszawa (PAP) - Legg Mason TFI zwiększyło zaangażowanie w akcje Instalu Kraków i
ma obecnie 6,12 proc. głosów na WZA i 9,8 proc. kapitału spółki - poinformował Instal
Kraków w środowym komunikacie.
Przed zwiększeniem zaangażowania Legg Mason TFI miało 4,84 proc. głosów na WZA i 7,75
proc. kapitału Instalu Kraków. (PAP)
Była mała przepychanka-kombinowanka na fixie. W końcówce ktoś rzucił na sprzedaż najpierw 60, a później 200 szt. PKC. Najlepsze zlecenie kupna na kilka sekund przed 16:20 było 17,64 zł.
Ja zdążyłem szybciutko go przebić i wrzucić kupno 200 szt. po 17,65 zł ... ale wtedy od razu nastąpiła aktywacja innego zlecenia - już nie mojego:)
ŚMIECHAWA NA CAŁEGO:))) Ktoś tym nieźle steruje.
tak właśnie od jakiegoś czasu obserwuje Instal Kraków i zastanawiam się nad nim! Ciekawe jakie będą wyniki? Trochę przeraża mnie ta płynność! Jethro dobrze wie coś na ten temat, bo przerabialiśmy już to na Polnej! A tam jak jest każdy widzi! Z drugiej strony to jest inna branża, no i jeszcze ten fundusz! Może warto zaryzykować?
Serwus Fan! Ja mam średnią cenę nabycia (łącznie z prowizją maklerską) 16,8783 zł. Spółkę wyceniam na 35,60 zł. Rekomendację BOS znasz. Ryzyko małe, potencjał wzrostu znaczny ...