• Kto to tak sypie? Autor: ~mesjasz [83.17.242.*]
    non stop, co tylko pojawi sie ładny popycik...zaraz go zasypuja...
    ktoś próbuje zaniżyć najniższym kosztem...
  • Re: Kto to tak sypie? Autor: ~Arek [213.25.24.*]
    wychodzą ci co mają bieżące informacje i zawsze jako pierwsze wychodzą (zobacz kto pierwszy i przy jakiej cenie opuścił Techmexa) - ING TFI, Aviva OFE, Pioneer PKO
  • Re: Kto to tak sypie? Autor: ~ktos [212.106.166.*]
    ale pieprzysz nikt nie wychodzi tylko leszczom zabrakło na karpia i sprzedali parę sztuk
    królu giełdowy - dzisiejszy obrót 34,6 k akcji to dla tak małej spółki jest dużym obrotem. Na tej spółce są dni kiedy obrót nie przekracza 1000 akcji.
    Liczba akcji w posiadaniu funduszy to też nie kilkadziesiąt mionów a zaledwie kilkaset np Aviva OFE - 600 K
    I wystarczy okres ok 2 tygodni aby fundusz pozbył się akcji.
    I jeszcze jedno - leszczem nie jest etatowy pracownik związany bespośrednio lub pośrednio z GPW - czyli "Ktos-siu " kim jesteś ?
  • Re: Kto to tak sypie? Autor: ~meloman [83.30.144.*]
    sugeruję odświeżyć informację, bo ING na TEX'ie było jak orkiestra na Titanicu - wychodzili niżej niż nie jeden zielony na ponad 90% stracie ;)
    A EMK powinna w ciągu najbliższego roku wskoczyć co najmniej do poziomu c/wk = 1.
  • Re: Kto to tak sypie? Autor: ~ciekawski [212.106.166.*]
    a co to oznacza, że będzie dobrze. Ktoś mnie kiedyś namówił na te papiery i kupiłem ale nie załuje ale nie wiem jak długo je trzymać
    kolego ciekawski o IP [212.106.166.*] - vel ~ktos [212.106.166.*]
    nie można na poważnie traktować kogoś kto występuje w w dwóch osobach.
  • Re: Kto to tak sypie? Autor: ~tu ktoś [212.106.166.*]
    chyba nie nnazwa forumowicza jest ważna tylko pytania lub odpowiedzi, które pisze
  • Re: Kto to tak sypie? Autor: ~oko [82.143.177.*]
    no dziś juznikt nie chciał sypać. Chyab ten co sypał ustawił na 1,74. Pożyjemy zobaczymy co dalej
[x]
EUROMARK 0,00% 0,01 2013-07-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.