• Gdzie jest KNF? Autor: ~jacek [91.146.219.*]
    Spółka w przeciągu 4-ech m-cy spadła prawie 40% i nie ma żadnego komunikatu.Tymi ludzmi,co zarzadzają spółką,powinien zająć się PROKURATOR! Odpowiednie pisma poszły-zobaczymy.
  • Re: Gdzie jest KNF? Autor: ~jacek [91.146.219.*]
    Można pisać skargi na sposób zarządzania spółka na adres meilowy, dok@knf.gov.pl. lub pisemnie na adres -Urząd Komisji Nadzoru Finansowego Departamet Ochrony Klijentów Pl..Powstańców 1 00950 Warszawa.
  • Re: Gdzie jest KNF? Autor: ~REM [83.18.171.*]
    Szanowny Panie Inwestorze!

Rozumiem Pana frustrację z powodu nietrafionej inwestycji.Gdyby taki organ jak KNF miał zajmować się każdą taką sytuacją ,to musiałby byc poszerzony co najmniej kilkudziesięciokrotnie.Jeśli w Pana opinii jest to dobra spółka to nie ma strachu-wycena rynkowa z biegiem czasu powinna się poprawć.A na razie życzę udanych Świąt Bożonarodzeniowych!
  • Re: Gdzie jest KNF? Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    dokładnie...a swoją drogą to nie wina spółki ze spada a inwestorów ze sprzedają tanio

wesołych
    Mniejszościowy akcjonariat jest zaniepokojony sposobem zarządzania spółką.Kurs akcji od września 2009 spada notorycznie o 43%,bez podawania żadnych przyczyn-brak komunikatów.W tym czasie WIG20 wzrósł o 30% i cały szeroki rynek osiągnął wzrosty.Wcześniej,jak spółka Eletrim była jeszcze na parkiece GPW,prezes Jago nabył akcje Elektrimy,a kiedy został wycofany z Giełdy,poniósł straty.Teraz na zbliżającym się NWZA tj.28.12.2009,wraz z p.E.Sjoblom chcą przeforsować uchwałę,aby mogli nabywać akcje Elektrimu,za akcje Jago.Ja tu widzę czysty partykularyzm,czyli odzyskanie poniesionych strat i nie liczenie się z głosami akcjonariatu mniejszościowego.Kurs Jago ciągle spada i może osiągnąc nawet poziomy jeszcze niższe.Wydaje mi się,że jest to celowe działanie na szkodę spółki i akacjonariatu mniejszościowego.Drobni!!! walczmy razem o swoje,bo pójdziemy z torbami.Apeluję o trochę odwagi.
  • Re: Gdzie jest KNF? Autor: ~Gienek [89.78.70.*]
    Przeciez Maciek ma wiekszosc udzialow w Jago. Myslisz, ze chce udupic wlasna spolke?
  • Re: Gdzie jest KNF? Autor: ~nikt [83.18.253.*]
    jak nie było komunikatu jak był !!!! Wypuścili któryś milion akcji po 1,19 czy coś takiego ....poszukaj ....poczytaj....
  • Re: Gdzie jest KNF? Autor: ~Irek [83.26.213.*]
    ...a pisałem.........że będzie 1,80...............
    to teraz piszę .........będzie 1,60...........
  • Re: Gdzie jest KNF? Autor: ~ja [83.9.225.*]
    Jeśli ktoś tyka spółki Macieja N to musi się liczyć z ryzykiem.Jest to człowiek o powszechnie wiadomej przeszłosci i jest to nasze ryzyko czy wchodzimy w Jego spółki.Proszę sobie przypomnieć jak wyciskali od ludzi akcje Gant za grosze.Takze drodzy państwo nie ma co się ekscytować ,BO Skierniewice zrobia co bedą chciały.pozdrawiam
  • Re: Gdzie jest KNF? Autor: ~kali [62.121.81.*]
    no właśnie. na Gancie też była panika i co wyszło. później chodził po 120 zł. cierpliwości drogie Panie i drodzy Panowie. Elektrim wraca, to pewne. Macius dobrze kombinuje. Pomyślcie logicznie, to nic trudnego.
    Nie tacy pseudo-bosy i ps-o inwestory już popadali i pozostał po nich tylko smród.Akcjonariusze mają kolejny przykład z kim nie należy wchodzić w układy i omijać z daleka.Niemniej jednak powalczę i nie jestem w tym temacie odosobniony.Pokonaliśmy komunę,pokonamy też ten tandem a w szególności naświetlimy pewnym instytucjom fakty,o których juz nawet wróble na dachu ćwierkają.
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.