• BBICAPNFI czy to bankrut???? Autor: ~jojo [192.168.50.*]
    jak w temacie spada i spada, kto wywala?
  • Re: BBICAPNFI czy to bankrut???? Autor: ~paaulinka [77.253.253.*]
    Bankrut?? nie sądzę,a w każdym razie nie mam żadnych podstaw by za takiego spółkę uważać.A że nie chce rosmąć? Sądzę,że po prostu na każdą spółkę musi przyjść odpowiedni czas.Tu on jeszcze nie nastąpił widocznie.Pozostaje jedynie spokojne obniżanie średniej zakupu.Osobiście dokukupiłam po 1,9, i wisi moje zlecenie po 1,8 1000 sz.BBC stanowi największą pozycje w moim portfelu,który z tego powodu nie wzrósł w tym roku odpowiednio do sytuacji na giełdzie.Ale mam cały czas nadzieję,że i na tej sponiewieranej spółce przyjdą szczęśliwe chwile,czego wszystkim akcjonariuszom życzę w nadchodzącym roku.
  • Re: BBICAPNFI czy to bankrut???? Autor: ~zbych_ww [83.16.100.*]
    ~paaulinka

Paulinka, jesteś wielka z twoją wiarą w bbc:)
    Mam nadzieję, że twoja cierpliwość granicząca z heroizmem zostanie wynagrodzona. Zasługujesz na to!

Miłych Świąt.
  • Re: BBICAPNFI czy to bankrut???? Autor: ~jsab1 [77.254.149.*]
    U mnie też ma najwiekszy udział w portfelu i wiem że jej cena to min 10 zł i miałem już po takiej cenie.
    IMMOEAST z 1zł poszedł na 19 zł i też mówili że to bankrut !!!
  • Re: BBICAPNFI czy to bankrut???? Autor: ~romek [91.94.193.*]
    smiec , gniot ,zdechlak i moze tez bankrut tyle wam powiem
    jak cala gielda bedzie spadac to juz wkrotce nastapi, to masakra bedzie
    ,
    zawali sie na morde bedzie masakra a akcje beda o wiele tansze jak teraz sa
    jak teraz ,teraz to tylko sprzedawac,
    \sprzedawac i uciekac jak najdalej od wszytkich akcji a szczegolnie od smieci
    bedzie MASAKRA amen
  • Re: BBICAPNFI czy to bankrut???? Autor: ~paaulinka [195.72.148.*]
    Na iluż to już spółkach czytałam takie przepowiednie.Na Ergisie np.gdy chodził poniżej 2 zł ,pisywał w tym stylu niejaki Redaktor.Giełda nauuczyła mnie cierpliwości.Największe spustoszenie w moim portfelu wywołaly pochopne,nieprzemyślane decyzje sprzedaży.Na BBC nic złego narazie się nie dzieje,w każdym razie ja o tym nic nie wiem,a ostatni raport kwartalny mnie w tym utwierdza.I na tą spółkę kiedyś przyjdzie odpowiedni czas.
    Pozdrawiam
  • Re: BBICAPNFI czy to bankrut???? Autor: ~zbych_ww [83.16.100.*]
    ~paaulinka

Jesteśmy w dość ciekawym momencie (kupiłem troszkę:)
    Nie chce spadać, nie chce rosnąć...
    Może czas, by sternik zmienił kierunek?

Intryguje nie jedno. Wiem, że są kłopoty z Duda -bis, ale rynek zignorował do tej pory dobre wyniki za III kwartał. Dlaczego?
  • Re: BBICAPNFI czy to bankrut???? Autor: ~paaulinka [87.205.214.*]
    Witaj.Ja mam taką teorię:BBICAP ruszy dopiero razem z pozostałymi BBIZEN ,i BBIDEV.Wcześniej to są,i będą fałszywe wybicia,i powroty.
    Pozdrawiam,i dosiego roku
  • Re: BBICAPNFI Autor: ~zbych_ww [83.16.100.*]
    ~paaulinka

też mam podobną teorię:)
    Myślę, że przyszły rok nie będzie już tak nieprzychylny dla tych funduszy i trudno z góry określić, który będzie największą gwiazdą. Parę argumentów wskazuje na bbd , są poważne argumenty za bbz (mój typ), ale z drugiej strony bbc najmocniej spadł....
    Nie zasługują na aż tak złe rynkowe potraktowanie!

Może się przyłączysz do prywatnego forum? http://www.vipexpress.pl/bsk/
    Tworzymy forum oparte na życzliwości i wymianie informacji...ale trzeba się zalogować.

W każdym razie, może to dziwne ale mam w bb-itd. około 75% portfela... i póki co nie straciłem na ani jednej akcji (a na pewnych pakietach wirtualne straty są już niewielkie)..:)
    Pozdrawiam i również życzę wszystkiego najlepszego w przyszłym roku!
  • Re: BBICAPNFI Autor: ~paaulinka [77.253.188.*]
    Witam w nowym roku!
    W moim portfelu największą pozycję stanowi BBICAP, posiadam również BBIZEN.Co do BBIDEV to zanotowałam swego czasu na tym papierze ogromną stratę - za późno uciełam straty,i mam teraz spore opory psychiczne,żeby ewentualnie w nie wejść.Aczkolwiek obserwuję całą grupę,i uważam,że jest sporo niedowarrtościowana na tle rynku,i ma ogromny potencjał wzrostu ( wszystkie trzy spółki)Dlaczego narazie nie rosną??- być może trwa cały czas akumulacja akcji,prowadzona bardzo konsekwentnie,próbująca cały czas bardzo zniechęcić potencjalnych długookresowych inwestorów.Jak będzie w przyszłośći??,Ja jestem dobrej myśli.Bo fundamentalnie nic złego,się w grupie nie dzieje.
    Pozdrawiam.
    Dzięki za linka do forum,
  • Re: BBICAPNFI Autor: ~kai [79.191.15.*]
    ja w sumie nie posiadam BBC a BBZ ale zwroccie uwage ze na wszystkich blizniakach BBZ BBD BBC idealnie przed sredna 200-dniowa gotowy do porzadnego odreagowania??? wydaje mi sie ze jak rusza to wszystkie naraz...
  • Re: BBICAPNFI Autor: podgorskik [91.150.167.*]
    jeszcze zwrócie uwagę na 06Magna - ta sama sytuacja
  • Re: BBICAPNFI Autor: ~zbych_ww [83.16.100.*]
    - podgorskik

Magna ma potencjał potężny ale i ryzyko inwestycyjne większe.
    Jakoś nie mam odwagi ... pewnie błąd...
[x]
IMPERIO 8,97% 1,58 2025-09-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.