• praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~Syriusz1 [82.160.17.*]
    Witam, proszę o opinie pracowników na temat w.w firmy.
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~Paula [95.49.193.*]
    Pracuje w Nord-Capital już dłuższy czas.System wynagrodzenia to podstawa stała+premia uzależniona od wyników.
    Szefowie szczególną uwagę zwracają na zaangażowanie i wyniki pracowników.Bez większego wysiłku można miesięcznie zarobić ok.3000zł.To pierwsza praca w której się realizuje, awansuje i rozwijam.Jeżeli ktoś chce tylko sobie posiedzieć za biurkiem to nie ma co szukać w tej firmie.Najlepsi są odpowiednio wynagradzani.
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~anita [83.5.137.*]
    Dnia 2010-01-21 o godz. 19:28 ~Paula napisał(a):
    > Pracuje w Nord-Capital już dłuższy czas.System
    > wynagrodzenia to podstawa stała+premia uzależniona od
    > wyników.
    Szefowie szczególną uwagę zwracają na
    > zaangażowanie i wyniki pracowników.Bez większego wysiłku
    > można miesięcznie zarobić ok.3000zł.To pierwsza praca w
    > której się realizuje, awansuje i rozwijam.Jeżeli ktoś chce
    > tylko sobie posiedzieć za biurkiem to nie ma co szukać w
    > tej firmie.Najlepsi są odpowiednio wynagradzani.
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~były pracownik [88.199.233.*]

No tak zaangażowanie kapitału ludzkiego...
    ciekawe dlaczego nie zważają, że w stajniach nie da się pracować...

system motywacyjny menedżerów to tylko włażenie butami na ambicje pracujących tam pracowników.
    kto mocniejszy psychicznie to nie da się, miekkie charaktery albo dają sie zastraszyć i żyja w nerwach albo... przestają pracować - nie mówiąc o wydajności
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~matt [85.117.29.*]
    Nord capital założyło 2 pracowników Lukas Banku, na początek przejęli kilka biur kredytowych i rozwizując umowę z Lukasem zaczęli działac jak multiagencje, w międzyczsie pracując w Santanderze, ale widzę, że teraz sa tylko na swoim.
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~AgnChy7751 [83.5.137.*]
    to co tu jest napisane to same bzdyry, też pracowalam w tej firmie i nie mam dobrych wspomnień. Szefostwo obiecuje gruszki na wierzbie a tak naprawdę jest inaczej.Ciężko doprosić sie o swoje pieniądze typu wypłata nie wspominając o premi która rewelacyjna nie jest!!!!!!!!!!
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~Oda [83.28.212.*]
    AgnChy7751 to co Ty piszesz to sa jakies bzdury, wypłata jest zawsze na czas, a to że nie dostajesz premii to tylko Twoja zasługa, bez jaj jak ktoś nie robi nic oprócz przychodzenia do pracy to niech nie oczekuje że dostanie premię za uśmiechanie się do szefa.

Pracuje w tej firmie długo i nigdy mnie nic złego nie spotkało. Praca w sprzedaży finansów jest trudna, wymaga specyficznych umiejętności, sprytu i wytrwałości, ale Ci co się nadają i pracują w NC to chyba na tym forum się nie wypowiadają bo nie mają na to zwyczajnie czasu. Sama weszłam tu przez przypadek i jestem totalnie zaskoczona, jaki jad tu wypływa.

Jeśli chodzi o zatrudnienie mam umowę o pracę, zdecydowanie nie z najniższą podstawą, ja akurat wypracowuję premie więc póki co jest ok.
    Jeśli chodzi o atmosferę to co kwartał wszyscy pracownicy zapraszani są na wyjazd integracyjny także mamy możliwość wspólnej zabawy. Dla mnie jest spoko, ale oczywiście praca nie najłatwiejsza.

• Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~koch17 [83.12.20.*]
    Co to za głupoty, pracowałem tam też i mam wręcz przeciwne zdanie. O jakim rozwijaniu mowa? Bo napewno o zawodowym nie ma szans. A co do wypłaty to podana kwota jest sumą za okres 3 miesięcy.
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~jj [83.24.239.*]
    Dnia 2010-01-22 o godz. 15:00 ~koch17 napisał(a):
    > Co to za głupoty, pracowałem tam też i mam wręcz przeciwne
    > zdanie. O jakim rozwijaniu mowa? Bo napewno o zawodowym nie
    > ma szans. A co do wypłaty to podana kwota jest sumą za
    > okres 3 miesięcy.

tak
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~Anet [89.231.15.*]
    jj jest możliwość rozwoju, nie wiem gdzie pracowałeś, ale ja pracuje w jednej z placówek i tam mamy stanowisko doradcze i dla tych lepszych kierownicze, a poza tym jest jeszcze dyrektorskie dla osoby sprawującej nadzór nad wszystkimi placówkami, także dla ambitnych do prezesa może też można dojść ;-).

Jeśli chodzi o kasę to jest wyższa od tej co pisaliście, (czyli między 1600 a 2000 i nie za 3 m-ce, przynajmniej u mnie i z tego co wiem to pozostali mają podobnie jak ja
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~anita [83.5.137.*]
    HAHAHAHAHA ... ale mnie dziewczyno rozbawiłaś! A tak wogule to nie kojarzę pracownicy o takim imieniu, ale czemu się dziwić w tej firmie jest tak ogromna rotacja pracowników , że ciężko nadążyć. A dewiza szefów jest najlepsza -zastraszony zwolnieniem pracownik-bardziej efektywny pracownik!!!!!!!!!!!!
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~pracownik(wniczka) N [88.199.233.*]

I tu widać system kierujący tą firmą....
    ten styl zarządzania " -zastraszony zwolnieniem pracownik-bardziej efektywny pracownik" może jeszcze istnieje w pożal sie Boże obozach pracy....
    każdy szanujący sie Klient do obozu pracy nie idzie tym bardziej szanujący sie Pracownik
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~koja1 [83.12.20.*]
    Tak to prawda. Najpierw podkupiają pracowników, obiecują super warunki pracy i wynagrodzenia a co się okazuje później że to były tylko obiecanki, a przecież już w dzieciństwie nam mówili: "obiecanki cacanki a głupiemu radość"
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~Natalia [213.134.171.*]
    W ogóle )))
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~nina [80.54.94.*]

Masakra, masakra,,,,, dobrze że długo nie zagrzałam miejsca w tej firmie bo to grozi skrzywieniem psychiki!!! Niestety szefowie ,a na pewno jeden z nich i mam na myśli tego ...w leginsach''''' juz je ma. Ci ludzie nie mają pojęcia o tym czym się zajmują , próbują strugać cwaniaków ale nie bardzo im to wychodzi.Udaja ekspertów w tym co robia a tak naprawdę guzik wiedzą i za niepowodzenia obwiniaja pracowników. Ta firma to BAGNO i powodzenia dla tych którzy jeszcze w nim tkwią.
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~ula [80.54.94.*]

Ale nr, nie spodziewałam sie takiego ubawu , ale Paulii udało się mnie rozbawić.
    Jak to dobrze że to forum powstało, morze para pajaców , pseudo prezesów firmy przejrzy na oczy i przestanie gnoić pracowników. Panowie dajcie sobie spokój z ta waszą zdychającą firmą. Zostańcie akwizytorami bo w gębie jesteście najlepsi!
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~Natalia [213.134.171.*]
    Dnia 2010-01-24 o godz. 20:18 ~ula napisał(a):
    >
    > Ale nr, nie spodziewałam sie takiego ubawu , ale Paulii udało się mnie rozbawić.
    > Jak to dobrze że to forum powstało, morze para pajaców , pseudo prezesów firmy przejrzy na oczy i przestanie gnoić pracowników. Panowie dajcie sobie spokój z ta waszą zdychającą firmą. Zostańcie akwizytorami bo w gębie jesteście najlepsi!

Morze Bałtyckie
    może-prawdopodobieństwo, że tak lub nie
    )))
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~były/a pracownik/ca [83.5.154.*]
    ta firma to szambo i trzeba ją szerokim łukiem omijaś bo śmierdzi!!!!!!!!!!!!
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~były pracownik [88.199.233.*]

Życzę powodzenia w realizowaniu się....
    znam ambitniejsze miejsca na realizację własnych ambicji u boku prawdziwych menedżerów:)

Powodzenia
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~nie pracownik [83.15.104.*]
    Bardzo śmieszne - znam Was oszuści - robienie dobrego wrażenia i oszukiwanie to wasza specjalizacja - odradzam wszystkim kontaktów i współpracy z niejaką firmą NORD CAPITAL.
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~kropka [217.171.60.*]
    Chyba nie lałaś!!!!! Skąd wzięłaś takie zarobki chyba że jesteś dupowłazem.
  • nord capital Autor: ~stokrotka [83.5.137.*]
    Paula , czy ty kiedykolwiek pracowałaś i mialaś do czynienia z innym szefostwem ???
    Mam wrażenie , że nie bo zasady i atmosfera jakie panuja w firmie NORD CAPITAL nie są ani fajne ani uczciwe! A co do awansu, to jakis czas tam pracowalam i w tej firmie nie ma ,,szczebli kariery" na ktore można się wznieść, ale mimo wszystko życzę powodzenia i wytrwałości !

• Re: nord capital Autor: ~glonek [83.31.8.*]
    Może Paula pomyliła Nord-Capital Sp.J. ze spółką z o.o. co rybami sie zajmują. Bo chyba innej opcji nie ma.
    Takich bzdur jakie napisała Paula to wzbudzają salwy śmiechu wśród pracowników tej firmy.
    A przy okacji pozdrawiam wszystkich tam pracujących.
  • Re: nord capital Autor: ~były pracownik [88.199.233.*]

A jeśli Paula uważa, że Ci szefowie są dobrzy to faktem jest że nie chciałbym znać tych poprzednich:)

Miałem w życiu już kilku szefów ale Ci zdecydowanie na nich sie nie nadają:D
  • Re: nord capital Autor: ~Aaa [37.47.34.*]
    A co to jest
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~kapitan bomba [80.54.186.*]
    Witam.Ja nie pracowałem w tej firmie lecz duzo o niej słyszałem,a szczególnie o jednym ze współwłascicieli.chodzi o pana w leginsach.wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.Moim zdaniem nie nadaje sie wogóle na szefa ,a ludzie którzy u niego pracowali mieli dużo więcej kultury niżon sam.niedługo sam zasiądzie za biurkiem i wtedy będzie pisał kredyty życia i wprowadzał w życie swoje zajebiste wizje najlepszych biur.pozdrowienia dla załogi tej firmy i wszystkich byłych pracowników.
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~Były pracownik [88.199.233.*]

Jedno zdanie które napewno zobrazuje to co warta jest ta firma...
    Nie ta bajka nie Ci menedżerowie:).
    Również pozdrawiam załogę tej firmy:)
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~luna23 [83.12.20.*]
    Ludzie nie polecam pracy w tej firmie!!! Tylko potrafią dużo gadać i obiecywać, a wszystko za nich trzeba robić, wykorzystują kryzys i trakyują ludzi za swoich murzynów. Podkreślają że są przecież takimi" świetnymi pracodawcami".
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~oleńka [83.5.198.*]
    Czytając te posty zastanawiałam sie czy jest ktoś zadowolony z tej firny??? Ale oprócz Paulii nie dostrzegłam nikogo takiego.Paula czy ty byłaś świadoma tego co pisalaś a może zostałas zmuszona do tego , ewentualnie byłas na haju !!!!!!!!! czy cos w tym stylu.
    Aż ciarki przechodzą na samą myśl ilu ludzi zostało potraktowanych jak ŚMIECI przez szefów firmy NORD CAPITAL.
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~przemo [109.207.63.*]
    ja tam wole pizze za darmo :))))))))
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~była pracownica [83.28.67.*]

Tak to prawda , że szefowie firmy Nord Capital na pierwszy rzut oka to mili faceci, ale szybko ten czar mija. Mają się za ,, pępki" tego świata, uważają ze jak Cię zatrudnili to mogą ci robić wodę z mózgu i dopuki pozwalasz na to i nie myślisz samodzielnie albo inaczej niż oni ,to jest ok, gorzej jak uzmyslowisz sobie że ty masz inne zdanie na pewne tematy a to co oni ci mówią nie jest prawdą-wtedy zaczyna się problem. Dla nich nie jesteś już wartościowym ani wydajnym pracownikiem no i nietety jesteś do zwolnienia, chyba że sama stwierdzisz ,że ta firma to POMYŁKA I PORAŻKA i odejdziesz !!!
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~PRACOWNIK/CA [83.5.174.*]
    Najnowsze widomości z W/W FIRMY, otóz szefowie zaproponowali nam przejście na um, zlecenie albo wypad. Oczywiście gdy ktoś przyjmie tę propozycję to tak jakby wygrał w totka -ich zdaniem,,,,,, .Układ ma byc taki -poł na pół zyski i koszty, tylko nie przewidzieli jednej ważnej rzeczy ,owszem kosztami to oni dzieliliby porówno ,gorzej z zyskiem !!! Niestety nie raz pokazali że są kanciarzami i oszustami jeśli chodzi o kasę, no i chyba dojdzie do tego że sami będą sprzedawać kredyty-bo nikt nie chce być na żywca oszukiwany.
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~była pracownica [83.5.144.*]
    Praca w tej firmie to porażka, niesmak po jej szefach pozostaje na bardzo długo.Wyzysk czlowieka przez człowieka , poniżanie pracowników i gadka o tym jak w innych biurach jest super a u ciebie nie bardzo i że to tylko twoja wina to codzienność .Prawda jest taka że oni sami nie mają pojęcia na czym ta praca polega, obiecują zmiany -wprowadzenie nowych produktów , ubezpieczeń -pic na wodę .Od pracowników wymagają a sami tylko gadają i na tym się kończy ich udział w życiu codziennym firmy ,,,,,,,bla bla bla bla bla,,,,,, a efektów zeroooooooooo! pozdrawiam pracowników i szefów Nord Capital.
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~Paula [83.8.175.*]
    Jestem zaskoczona tymi negatywnymi opiniami.Nie pisałam wcześniejszego postu pod wpływem środków odurzjących jak ktoś wcześniej zasugerował.Oczywiście podtrzymuje swoje wcześniejsze stanowisko wobec firmy Nord Capital.Rozumiem, że nie wszyscy muszą być zadowoleni ale co niektórzy bardzo przesadzają.Zastanawiam się który z Szefów tak zastrasza pracowników?To są bzdury.Jak wcześniej napisałam to nie jest łatwa praca, zdobycie i utrzymanie klienta przy sobie jest sztuką i nie każdy to potrafi.Tłumaczenie pracownika, że się stara i ma 1 kredyt w miesiącu jest dla mnie sygnałem, że ktoś się pomylił w wyborze zawodu.Macie prawo wyrażać swoje zdanie tylko proszę nie negujcie mojego.
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~dalajlama [213.238.115.*]
    odnoszę wrażenie, że część tu piszących pisze o dwóch różnych firmach - jednej bankowej a drugiej przetwórstwo rybne.Proszę P.T. Postowiczów o uważne czytanie na jakim forum się wypowiadają.
    Jeśli się mylę to chylę czoła
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~luna 23 [83.12.20.*]
    Paula skoro tak świetnie Ci się pracuje to napisz jak teraz jest w firmie po zmianach, czy teraz też wypłatę bierzesz po 3000 zł???
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~były/a pracownik/ca [83.5.170.*]
    To skoro w tej firmie jest taki raj to czemu wiekszość osób ma niesmak po niej ??? większość postów jest negatywna, a tylko ty Paula jako jedyna masz odmienne zdanie?napisałaś że sztuką jest utrzymac klienta przy sobie -owszem, ale w sklepie spożywczym a nie w biurze kredytowym,chyba że spłacalibyśmy za nich kredyty a oni mieliby zdolność na następne!!! A tak wogule to Paula ma na imię Adrian albo Arek czyli szefowie tej firmy i dlatego jest tak zadowolona z pracy w tej firmie-swoje trzeba chawalić , szkoda że inni tego nie robią. pozdrawm:-)
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~obserwator [83.31.43.*]
    Widzę, że wątek nordowski szybciutko sie rozwija.
    Będzie to zawsze jakaś przestroga dla tych przyszłych pracowników, o ile tacy będą bo chyba dzieje sie coraz gorzej.
    Nowe warunki współpracy, które zostały co niektórym zaproponowane to przysłowiowa brzytwa, której tonacy sie chwyta.
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~super firma [77.114.36.*]
    super super forum!!!!
    niech będzie przestrogą dla innych, bo firma to lipa o jakiej świat nie słyszał a chyba i w obozach pracy bywało lepiej, przynajmniej na psychę ludziom nie siadali, a szefowie wielcy menadżerowie gucio wiedzą o kredytach, skończyły się kokosy w jakim świecie Panowie żyjecie mamy kryzys i ludziom brak zdolności!!!!
    A i poszanujcie ludzi bo nie długo sami siedzieć za biurkami będziecie albo zwijać manele i nie męczyć ludzi:)

Bezrobotni NORD CAPITAL S JAWNA nigdy w życiu lepiej suchy chleb jeść
    pozdrawiam pracowników byłych, bo chyba było WAS dużo i obecnych bo WAS chyba już niewielu
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~ktoś tam [83.15.242.*]
    dzięki za pozdrowienia,
    jestem przerażona tymi opiniami.
    pracuje 2 miesiące, i potwierdzam że tu same gruszki na wierzbie i śliwki...

nic tylko obiecują, a tu druga "GOŁA" wypłata już...
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~były/a pracownik/ca [83.5.199.*]
    no to dziewczyno nie czekaj tylko zmykaj z tej firmy, puki ci wody z mózgu nie zrobili,czym dłużej będziesz to ciągnęła ,tym większy niesmak pozostanie !!!
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~Bea [80.53.26.*]
    A jakie w ogóle są tam podstawy? Dodam że mam doświadczenie w bankowości a po tym co piszecie nie wiem czy sobie wogóle tą firmą głowę zawracać
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~obserwator [83.31.4.*]
    Dnia 2010-03-20 o godz. 14:11 ~Bea napisał(a):
    > A jakie w ogóle są tam podstawy? Dodam że mam doświadczenie
    > w bankowości a po tym co piszecie nie wiem czy sobie wogóle
    > tą firmą głowę zawracać

Podstawa jest różna, w zasadzie to chyba nikt nie wie czym to jest spowodowane i sądze że nie każdy wie że tak jest. Od 1400 do 2000 tys brutto, większość ma 1600 brutto.Pomijając tych którzy podobno pracują na umowę zlecenie gdzie niby maja zarabiać krocie bo zyskami dzielić sie maja na połowę, ale głosów zadowolenia też nie słychać było.
    A premie to jak sobie wypracujesz, dostajesz ja pod stołem i ciężko sie było o nią uprosić.
    wskazówki
    - jeśli nie masz innej pracy to nic do stracenia
    - trzeba być stanowczym w rozmowie z szefem
    - negocjuj zarobki
    nie jest wcale tak strasznie-to forum, mało kto sie pozytywnie wypowiada wejdz na jakie kolwiek inne dotyczące pracy tak samo negatywnie o swoich pracodawcach piszą.
    Jeśli sprzedaż dużo to i zarobisz ale na rozwój i awans nie licz.
    Jeśli masz pytania to pisz na forum, chętnie odpowiem.
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~ktoś [83.12.20.*]
    Witam
    Z tego co się dowiedziałam to już nie ma określonej podstway bo nie ma umowwy o pracę tylko umowa zlecenie. Także nie zagwarantują Ci żadnej określonej kwoty dochodu tyko taką jaką sobie wypracujesz, oczywiscie po podzieleniu się z szefem. Ja tam nieryzykowałabym pracą w tej firmie bo jeszcze się okaże, że i kosztami też się z tobą podzielą. Przecież szefostwo takie wspaniałomyślne chetnie się dzieli to czemu i kosztami miało by się nie podzielić. Mioje zdanie jest takie, szukaj czegoś lepszego bo tam naprawdę nie ma czego szukać.
    Pozdrawiam
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~Bea [80.53.26.*]
    Dnia 2010-03-22 o godz. 15:34 ~ktoś napisał(a):
    > Witam
    Z tego co się dowiedziałam to już nie ma określonej
    > podstway bo nie ma umowwy o pracę tylko umowa zlecenie.
    > Także nie zagwarantują Ci żadnej określonej kwoty dochodu
    > tyko taką jaką sobie wypracujesz, oczywiscie po podzieleniu
    > się z szefem. Ja tam nieryzykowałabym pracą w tej firmie bo
    > jeszcze się okaże, że i kosztami też się z tobą podzielą.
    > Przecież szefostwo takie wspaniałomyślne chetnie się dzieli
    > to czemu i kosztami miało by się nie podzielić. Mioje
    > zdanie jest takie, szukaj czegoś lepszego bo tam naprawdę
    > nie ma czego szukać.
    Pozdrawiam
    W ogłoszeniu o pracę napisali że proponują:
    * zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w Placówce Bankowej,
    * możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji,
    * pracę od poniedziałku do piątku,
    * konkurencyjne wynagrodzenie.
    Ciekawa jestem czy faktycznie tak jest czy ktoś sobie z ludzi żarty stroi
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~maka [87.58.18.*]
    A co się stało z poprzednimi właścicielami? Bo jeśli się nie mylę wcześniej to była para, kobieta i facet. A teraz dwóch facetów? MOże mi ktoś wyjaśnić??
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~OBSERWATOR [83.31.30.*]
    Umowy zlecenie to mają niektóre osoby pracujące w biurach kredytowych, natomiast te co pracują z placówkach bankowych to wszyscy maja umowe o pracę a zarobki są mniej więcej takie jak napisane jest wczesniej.
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~ktoś tam [83.5.145.*]
    mowa o placowkach bankowych -Aliora, ale chyba jeszcze nie ruszyły i znając zaped szefów prędko nie ruszą, a poza tym Alior nie chętnie udziela kredytó więc zrobić cokolwiek będzie ciężko, ale jak ktoś ma ochotę to niech próbuje. Na pomoc szefów nie liczcie bo ponoć mają ogromną wiedzę w tym temacie ale ja tego nie zauważyłam, pewnie nie umieliby nawet napisać kredytu na którym kolwiek z banków!!!
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~mucha [83.5.145.*]
    a co do byłego szefostwa to tylko na papierze się zmieniają , a ta kobieta to żona jednego z nich.cały czas byli szefami tylko w papierach było róznie , przecież kiedyś sami pracowali w bankach więc pewnie nie mogli oficjalnie być właścicielami.
  • Re: praca w Nord Capital Sp.J. Autor: ~gabar [213.238.76.*]
    ta firma to jakieś nieporozumienie!!!!

nie radzę tam pracować

NORD CAPITAL SP. J.
    to jakaś pomyłka...