Trójkąt się zacieśnia, lewa strona obstawiana, z prawej coraz więcej znika...
Wybicie chyba tylko w jedynym słusznym kierunku?
Od średniej od początku notowań zależy minimalna cena emisji a spółka chce z niej pozyskać ok. 400tys.pln (1.250tys. akcji). To daje 0,32 czyli chyba trzeba się postarać?
Przy odpowiedniej średniej inwestor będzie musiał wyłożyć odpowiednią kasę :)
Jest sporo do nadrobienia... Jeśli do tego potwierdzą się plotki o Avallonie...
Zresztą pewnie i tak okres świąteczno-noworoczny to będzie czas żniw dla spółki a z tego dobre wyniki za 4kw, może przesunięcie walnego a tym samym terminu emisji było dobrą zagrywką taktyczną?
Chętnie bym jeszcze dokupił ale już nie mam za co :) Zresztą mam wrażenie, że teraz to już tylko możliwe od 0,23 w górę...
i nic się nie dzieje co dalej jestem zapakowany na ponad 200K po 0,22 od września a liczyłem,że na koniec roku będzie te 0,24-0,25 a tu się kisi a to,że walne przesunęli to nie wywinduje kursu tak myślę
Heh, wykrzyknikowi naganiacze się aktywizują na wątku... :)
Ale ważniejsze są dobre informacje jakie płyną z Netii:
http://www.telix.pl/artykul/netia-ma-ponad-100-tys--klientow-etth--3,32124.html
Firma kontynuuje ekspansję, zdobywa klientów i rozbudowuje łącza a jak wiadomo robi to między innymi za pomocą Artefe.
Czyli także w dziedzinie telekomunikacyjnej najprawdopodobniej dobrze się dzieje.
Popyt zdaje się budzić a obroty z ostatnich dni pokazują, że na obecnych poziomach raczej nic już nie da się kupić.
Myślę, że jedno małe info zrobiłoby tu niezły ruch, kto wie czy to już nie jest ten czas...