• Co tu tak cicho? Autor: ~Baza [79.184.117.*]
    Będzie podwójne dno na poziomie 1.64- 1.66 i odbicie czy nie? Dzisiaj było już blisko ale tylko zachaczylo o 1.66 i to małe pakieciki latały na tym poziomie cenowym dlatego wnioskuję, że jeszcze przynajmniej raz zjedzie do tego poziomu cenowego i może wtedy będzie odbicie. Zresztą ja tam będę czekał nie wiem jak Wy ;)
  • Re: Co tu tak cicho? Autor: ~rz [91.193.208.*]
    jestem odmiennego zdania,
    teraz sprzedają bardzo malutcy po stratach, a zaraz się zlecą ludzie z techmeksu i powinno byc wybicie w okolice 2 moze 2,10 zł...
  • Re: Co tu tak cicho? Autor: marcinos78 [89.74.225.*]
    To dzisiejsze 1,66 to był pewnie jakiś stop, który komuś przypadkiem puścił, ale podwójne dno jest blisko. Zejście do poziomu 1,64-1,66 na pewno uaktywni popyt. Problem w tym, że jeżeli wszyscy będą czekali na osiągnięcie tego poziomu, to kurs nigdy go nie osiągnie.
    Jest jeszcze jedno zagrożenie. Jeżeli komuś puszczą nerwy i kurs spadnie poniżej 1,64 to może się zacząć kolejna fala wyprzedaży i nie wiadomo gdzie się zatrzyma...
  • Re: Co tu tak cicho? Autor: ~Baza [79.184.138.*]
    czaje sie i czaje na tego Polresta i nie wiem czy kupic... juz dawno tak nie mialem zebym nie wiedzial... z jednej strony mozliwosc duzych zarobkow ale z drugiej strony brak fundamentow. Nie wiem na co w tym wypadku spojrzec.... pojdesc technicznie czy fundamentalnie?
  • Re: Co tu tak cicho? Autor: ~Seba [212.160.172.*]
    Powolutku pniemy się do góry.
[x]
POLREST 487,50% 0,47 2016-02-04 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.