Nosz kur... byłem na plusie ponad 20% ale przez to info sprzedałem ze stratą ponad 10%
Za takie dymanie i wprowadzanie akcjonariuszy w błąd powinno się zamykać.
Odpowiedzcie rzeczowo co będzie ze spółką po nowym roku, jaki przewidujecie wpływ na kurs akcji? Skoro chcą skupywać veno po 30 gr, to może warto kupić tamto ścierwo?
Veno to ścierwo nad ścierwami.
Twoje ryzyko bo widzisz co i jakimi metodami działają.
Jedyna szansa to zarobić wtedy gdy oni chcą zarobić, ale ludzie są coraz ostrożniejsi bo ile razy można dać się wydymać.
W cywilizowanym kraju ktoś dobrałby im się do dupy.
Dnia 2009-12-21 o godz. 15:01 ~Uff napisał(a):
> Nosz kur... byłem na plusie ponad 20% ale przez to info
> sprzedałem ze stratą ponad 10%
Za takie dymanie i
> wprowadzanie akcjonariuszy w błąd powinno się zamykać.
> Odpowiedzcie rzeczowo co będzie ze spółką po nowym roku,
> jaki przewidujecie wpływ na kurs akcji? Skoro chcą skupywać
> veno po 30 gr, to może warto kupić tamto ścierwo?
ja też miałem carbona ale niedawno sprzedałem po tym jak się okazało że nie ukończą B6 i B7 w terminie - motyw jak auto z veno - dalej udoskonalają - jak dla mnie pic , co więcej w pierwszym wariancie miały być zaliczki a wyszło na to że robią to za pożyczki
a co do veno to robią dla jakiegoś mitycznego ynwestora (bardzo prawdopodobny carbofund) niewielką emisję po 30 gr a dla pozostałych kilkakrotnie większa emisja po 4 gr (max 20 gr ale nikt normalny by się nie zapisał skoro kurs giełdowy to 8 gr)
myślałem by wejść w emisję veno ale teraz - sam oceń czy warto skoro jest jak jest
cenę sprzedaży mają ustalić do końca roku - ciekaw jestem jaką gotówką dysponuje venoautomotive - jak dla mnie to kilkaset tysięcy zł - a jaką to da cenę na akcje to łatwo policzyć