• po prostu nowy watek Autor: ~chodzik księżycowy [89.72.234.*]
    No a jednak, wszystko wskazuje na to , że wielu z was jeszcze dużo się ode mnie musi nauczyć. W nowym roku coś zorganizujemy zwłaszcza dla niedowiarków.
    I tak na Netii zarobiliście kupe kasy część z was dzieki mnie, teraz czas na korektę.
    Napisałem ,ze do końca roku piątki z przodu nie będzie i nie będzie.
    Zdrówka życzę.
    Chodzik Księżycowy
  • Re: po prostu nowy watek Autor: ~Domino [213.17.203.*]
    gratulacje
  • Re: po prostu nowy watek Autor: ~netia [83.3.25.*]
    ciekawe co na to mirosława mazura?

a tak na poważnie to jesteś żałosny bo targujesz się na forum o 5 gr, mamy 4,95 a ty piszesz że nie będzie 5,
    policz sobie ile byś zyskał nie sprzedając netii, jak się nie myle to sprzedałeś po ok 4,3

bez odbioru
  • Re: po prostu nowy watek Autor: ~netia [83.3.25.*]
    jest szansa na 5 jeszcze dziś, pilnuj swojej trakcji bo kiedyś coś napisałeś, ale o tym w marcu
  • Re: po prostu nowy watek Autor: ~Domino [213.17.203.*]
    Chodzik zaczął zbierać cos kolo 2 pln,
    rozumiem ze ma sie wstydzic bo nie jest prorokiem i nie sprzedal dokladnie na gorce,
    ma chlop swoje zdanie i zarabia, a o to w tym biznesie chodzi w koncu
  • Re: po prostu nowy watek Autor: ~Robur [94.75.122.*]
    Dnia 2009-12-21 o godz. 09:36 ~chodzik księżycowy napisał(a):
    > No a jednak, wszystko wskazuje na to , że wielu z was
    > jeszcze dużo się ode mnie musi nauczyć.

Na przykład skromności :))))))

W nowym roku coś
    > zorganizujemy zwłaszcza dla niedowiarków.
    I tak na Netii
    > zarobiliście kupe kasy część z was dzieki mnie, teraz czas
    > na korektę.

Problem z korektami jest taki, że nadchodzą kiedy nadchodzą, a nie kiedy ktoś napisze na forum, że proporcja jednej fali do drugiej jest jakaś lub pojawia się doji/poranna gwiazda/wisielec. Analiza techniczna jest świetna jako narzędzie kreślenia wykresów, ale nikt nie jest w stanie statystycznie udowodnić jej skuteczności.

Napisałem ,ze do końca roku piątki z przodu nie
    > będzie i nie będzie.

A jakie to ma znaczenie, czy kurs danej spółki wynosi 4,95 czy 5,05??????

• Re: po prostu nowy watek Autor: ~obserwator [195.74.37.*]
    Chodzik - odnoszę wrażenie, że jakby ostatnio nasiliła się częstotliwość Twoich wypowiedzi, opinii, analiz, pierdół, samochwalstwa i innego shitu.
    Czy to dlatego, ze zbliża się koniec roku, a z końcem roku kończy się przepustka i musisz wracać do Mirki i przyjaciół i nie będziesz już mógł tu pisać?
    Chcesz się nasycić?
    aha - jeszcze jedno - czy Paweł Juś i Ty to nie jedna i ta sama osoba?
    Bo jakby styl wypowiedzi bardzo bliski.
    Nie pozdrawiam.
  • Re: po prostu nowy watek Autor: ~rekin z małopolski [83.11.195.*]
    jesli nawet teraz nie bedzie 5 zl,to zaraz po nowym roku zobaczymy 6 albo wiecej.Nalezy pamietac ze US ma czas do konca roku na odzyskanie zaleglych podatkow.Po nowym roku sprawa sie przedawnia i w kasie Netii zostaje kilkadziesiat mln zl.Podejrzewam ze ktos juz wie ze sprawa zakonczy sie na korzyść Netii i dlatego caly czas pakuje wór z akcjami.Tak jak juz wspomnialem po oficjalnym komunikacie zobaczymy 6zl albo i wiecej
  • Re: po prostu nowy watek Autor: ~grzegorz [87.207.185.*]
    Netia nigdy nie utworzyła rezerw na te 60mln, więc nie ma co rozwiązywać.
  • Re: po prostu nowy watek Autor: ~rekin z małopolski [83.11.195.*]
    Panie Grzegorz,a chcialbys zobaczyc kurs Netii po tym jak trzeba bedzie oddac te 60mln?bo ja nie,bo zamiast zysku za 4kw bedzie strata i to duza strata
  • Re: po prostu nowy watek Autor: ~grzegorz [87.207.185.*]
    Panie REKINIE Z MAŁOPOLSKI - oczywiście, że gdyby US zabrał Netii te 60mln to poszłaby w dół, nawet bym jej chyba wtedy trochę dokupił, ale dalej pozostałaby w długoterminowym trendzie wzrostowym, bo te 60mln byłoby stratą jednorazową, a zyski osiągane przez nią w przyszłości(a właściwie przecież już są i będą coraz wyższe) jak i to że firma nie posiada żadnego zadłużenia i stale umacnia swoją pozycję na rynku oraz moim zdaniem to że w przyszłości spółka znajdzie się w WIG30 pozwala snuć nadzieję że za jakiś czas warta będzie o wiele wiele więcej niż te 5 czy 6zł. A dziś ważna rzecz się stała - WARTOŚĆ AKCJI ZRÓWNAŁA SIĘ Z ICH WARTOŚCIĄ KSIĘGOWĄ!!! POZDRAWIA WSZYSTKICH NETIOWICZÓW GRZEGORZ Z ZAGŁĘBIA
  • Re: po prostu nowy watek Autor: ~Dj Andrzej [83.3.153.*]
    Dziś jest ten dzień, kiedy magiczne 5zł pęknie????????
    Wydaje się, że inwestorzy przed świętami zrobią zakupy. Dlaczego? Pokuszę się o psychologiczną analizę rynku nie tak jak Chodzik z fal.
    1. Mamy cztery dni odpoczynku na świecie wypoczęci
    2. Dostajemy prezenty od Świętego Mikołaja zadowolenie rodziny i własne
    3. Wzrasta zadowolenie poświąteczne i optymizm inwestorów
    4. Kończy się rok podatkowy i ci, co dokonali zakupów przeniosą swoje straty lub zyski na rok przyszły.
    Moment dobrej inwestycji jest właśnie teraz, bo jeśli spojrzymy na 4 punkty po świętach będzie drożej.
    Myślę, że zgodzicie się z moimi teoriami

• Re: po prostu nowy watek Autor: ~chodzik księżycowy [89.72.234.*]
    Wszystkim posiadaczom akcji Netii, życzę wszystkiego najlepszego, ponieważ uważam, że Netia to bardzo dobra spółka na te czasy. Chciałem również przypomnieć, że to ja wyceniłem ją na 19 złotych w ciagu trzech lat. Nie martwcie się o moje zarobki, naprawdę radzę sobie dobrze. Bardzo mnie zainteresował ostatnio wykres Hydrobudowy Polska gdzie postawiłem swoją prognozę na najbliższe miesiące. Myślę, że warto przeczytać moje słowa , choćby z ciekawości.
    Życze Wszystkim tej piątki z przodu jak najszybciej.
    Chodzik Księżycowy
  • Re: po prostu nowy watek Autor: ~swiezy [82.177.95.*]
    co powiecie na ten pakiecik na ostatnim zamknieciu po 4.82? czy to wrozy wzrost czy spadek?
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.