No a jednak, wszystko wskazuje na to , że wielu z was jeszcze dużo się ode mnie musi nauczyć. W nowym roku coś zorganizujemy zwłaszcza dla niedowiarków.
I tak na Netii zarobiliście kupe kasy część z was dzieki mnie, teraz czas na korektę.
Napisałem ,ze do końca roku piątki z przodu nie będzie i nie będzie.
Zdrówka życzę.
Chodzik Księżycowy
a tak na poważnie to jesteś żałosny bo targujesz się na forum o 5 gr, mamy 4,95 a ty piszesz że nie będzie 5,
policz sobie ile byś zyskał nie sprzedając netii, jak się nie myle to sprzedałeś po ok 4,3
Chodzik zaczął zbierać cos kolo 2 pln,
rozumiem ze ma sie wstydzic bo nie jest prorokiem i nie sprzedal dokladnie na gorce,
ma chlop swoje zdanie i zarabia, a o to w tym biznesie chodzi w koncu
Dnia 2009-12-21 o godz. 09:36 ~chodzik księżycowy napisał(a):
> No a jednak, wszystko wskazuje na to , że wielu z was
> jeszcze dużo się ode mnie musi nauczyć.
Na przykład skromności :))))))
W nowym roku coś
> zorganizujemy zwłaszcza dla niedowiarków.
I tak na Netii
> zarobiliście kupe kasy część z was dzieki mnie, teraz czas
> na korektę.
Problem z korektami jest taki, że nadchodzą kiedy nadchodzą, a nie kiedy ktoś napisze na forum, że proporcja jednej fali do drugiej jest jakaś lub pojawia się doji/poranna gwiazda/wisielec. Analiza techniczna jest świetna jako narzędzie kreślenia wykresów, ale nikt nie jest w stanie statystycznie udowodnić jej skuteczności.
Napisałem ,ze do końca roku piątki z przodu nie
> będzie i nie będzie.
A jakie to ma znaczenie, czy kurs danej spółki wynosi 4,95 czy 5,05??????
Chodzik - odnoszę wrażenie, że jakby ostatnio nasiliła się częstotliwość Twoich wypowiedzi, opinii, analiz, pierdół, samochwalstwa i innego shitu.
Czy to dlatego, ze zbliża się koniec roku, a z końcem roku kończy się przepustka i musisz wracać do Mirki i przyjaciół i nie będziesz już mógł tu pisać?
Chcesz się nasycić?
aha - jeszcze jedno - czy Paweł Juś i Ty to nie jedna i ta sama osoba?
Bo jakby styl wypowiedzi bardzo bliski.
Nie pozdrawiam.
jesli nawet teraz nie bedzie 5 zl,to zaraz po nowym roku zobaczymy 6 albo wiecej.Nalezy pamietac ze US ma czas do konca roku na odzyskanie zaleglych podatkow.Po nowym roku sprawa sie przedawnia i w kasie Netii zostaje kilkadziesiat mln zl.Podejrzewam ze ktos juz wie ze sprawa zakonczy sie na korzyść Netii i dlatego caly czas pakuje wór z akcjami.Tak jak juz wspomnialem po oficjalnym komunikacie zobaczymy 6zl albo i wiecej
Panie Grzegorz,a chcialbys zobaczyc kurs Netii po tym jak trzeba bedzie oddac te 60mln?bo ja nie,bo zamiast zysku za 4kw bedzie strata i to duza strata
Panie REKINIE Z MAŁOPOLSKI - oczywiście, że gdyby US zabrał Netii te 60mln to poszłaby w dół, nawet bym jej chyba wtedy trochę dokupił, ale dalej pozostałaby w długoterminowym trendzie wzrostowym, bo te 60mln byłoby stratą jednorazową, a zyski osiągane przez nią w przyszłości(a właściwie przecież już są i będą coraz wyższe) jak i to że firma nie posiada żadnego zadłużenia i stale umacnia swoją pozycję na rynku oraz moim zdaniem to że w przyszłości spółka znajdzie się w WIG30 pozwala snuć nadzieję że za jakiś czas warta będzie o wiele wiele więcej niż te 5 czy 6zł. A dziś ważna rzecz się stała - WARTOŚĆ AKCJI ZRÓWNAŁA SIĘ Z ICH WARTOŚCIĄ KSIĘGOWĄ!!! POZDRAWIA WSZYSTKICH NETIOWICZÓW GRZEGORZ Z ZAGŁĘBIA
Dziś jest ten dzień, kiedy magiczne 5zł pęknie????????
Wydaje się, że inwestorzy przed świętami zrobią zakupy. Dlaczego? Pokuszę się o psychologiczną analizę rynku nie tak jak Chodzik z fal.
1. Mamy cztery dni odpoczynku na świecie wypoczęci
2. Dostajemy prezenty od Świętego Mikołaja zadowolenie rodziny i własne
3. Wzrasta zadowolenie poświąteczne i optymizm inwestorów
4. Kończy się rok podatkowy i ci, co dokonali zakupów przeniosą swoje straty lub zyski na rok przyszły.
Moment dobrej inwestycji jest właśnie teraz, bo jeśli spojrzymy na 4 punkty po świętach będzie drożej.
Myślę, że zgodzicie się z moimi teoriami
Wszystkim posiadaczom akcji Netii, życzę wszystkiego najlepszego, ponieważ uważam, że Netia to bardzo dobra spółka na te czasy. Chciałem również przypomnieć, że to ja wyceniłem ją na 19 złotych w ciagu trzech lat. Nie martwcie się o moje zarobki, naprawdę radzę sobie dobrze. Bardzo mnie zainteresował ostatnio wykres Hydrobudowy Polska gdzie postawiłem swoją prognozę na najbliższe miesiące. Myślę, że warto przeczytać moje słowa , choćby z ciekawości.
Życze Wszystkim tej piątki z przodu jak najszybciej.
Chodzik Księżycowy