Myślę że w poniedziałek po tej informacji rynek zareaguje i powinno pójść do góry tym bardziej że spółka ma bardzo zdrowe finanse i była trochę zapomniana (patrz obroty).
Niestety ale nie wiem. Najbardziej mnie to dziwi że jest to naprawdę wartościowa spółka a co jakieś info to zero reakcji. Może to kiedyś ruszy ale ja już powoli tracę wiarę że dobre spółki dają zarobić, np na takim euromarku co jest dość niestabilną spółką zarobiłem trochę a tu nic, może właśnie problem leży w tym że na tym nie siedzą spekulanci a co za tym idzie nie ma kto ciągnąć kursu.
Ale zobaczcie, że na ostatnich spadkach nie spadlismy za bardzo. Fundamenty robia wrazenie. Ja dobieram ponizej 14 i nie zaluje, na razie, a mam nadzieje, ze firma da zarobic takze i nam :)
Czekamy na duze przejecie. Jezeli faktycznie nastapi do IVMX bedzie jedna z najwiekszych firm IT swiadczacych uslugi IT. Ciekawy jestem tylko w jaki sposob zostanie transakcja sfinansowana bo wycena akcji jest bardzo nisko - ponizej WK
Witam kolegów inwestorów. Widzę coraz większe zainteresowanie spółką oraz jej sytuacją fundamentalną. Poprosiłem o jej analizę jednego z najlepszych analityków i spekulantów obecnych na forum - bankiera 72. Potwierdził to co już zauważyliście - to naprawdę dobra spółka za te pieniądze. Teraz tylko patrzyć jak się zleci spekuła. Zasięg wzrostów po tak długiej konsolidacji chyba ze 30-33 zł.
Pozdrawiam
Potwierdzam wszystkie informacje na temat tej spółki są pozytywne ( aż za dobrze )
ale nie ma co ukrywać ,że kurs trochę ,,kisi'' się , małe obroty , małe zainteresowanie chociażby na forum. Ale generalnie warto przy obecnej wycenie mieć tą spółkę w swoim portfelu. potencjał jest na minimum 30 zł w krótkim czasie.
pozdrawiam wszystkich posiadaczy papierów tej spółki
Jestem ciekawy z jakich srodkow spolka bedzie finansowala przejecie - srodki z poprzedniego IPO chyba zostaly wydane. Nowa emisja po cenie rynkowej znacznie poniezej WK nie wchodzi w gre. Mamy zatem dwie mozliwosci dlug oprocentowany - kredyt lub obligacje lub obligacje zamienne na akcje ze stosunkowo wysoka cena konwersji - 30 PLN