czas najwyzszy chemos juz 3 okrazenie robi a ten krwa stojak na maxa ....
tym niemniej warto miec go w portfelu przy tym 3% ff mozna tu zrobic dowolna cene...
Pierwszy ruch w przyszlym tygodniu zreszta jak na szerokim . Cos sie kroi przerabialem to na innych papierach jak zaczna zbierac z prawej to laduje po korek . POZDRO !!!
a kiedy pisalem o polcoloricie?
chemos daje regularnie akurat mi zarabiac
wczoraj oddalem kupiony w czwartek na zamknieciu.....nie sadze zeby przy tym ff znalezli sie dawcy ktorzy afar2 oddadza papier po 6 zl ....zobaczcie jak dlugo kisi sie skok na tych poziomach ....od sierpnia ...i nie jakos nie spada nizej 7 ...... zobaczcie chemos regularnie okraza...juz chyba bylo z 4 okrazenia jak nie lepiej.... a skok stoi....nie namawiam nikogo na zakupy kazdy wydaje kase wg uznania natomiast przy tym ff na tf skok bujanie wydaje sie byc kwestia czasu .....byc moze jeszcze w tym miesiacu.....
pamietajcie ze obroty sa kluczowe ....a tu zas sa zenujaco niskie ...sprobujcie zebrac 3-4 kilo ponizej 7,3 ....
subgeniusz a gdzie te mega wzrosty na one ray na new conect?? po ile go sprzedales?? bo po ile kupiles wiem naganiales na spolke i masa ludzi stracila pieniadze przez ciebie.
witam ponownie i polecam ONE RAY PDA
Autor | subgeniusz [79.175.201.*] 2009-10-13 10:12 Zobacz wątki dotyczące OneRay Investment S.A.
Zobacz profil OneRay Investment S.A.
nie pisze po proznicy
wystarczy poczytac moje posty mam staly nick...
na pewno ci ktorzy kupili RAINBOWA PONIZEJ 2 ZL musza mnie po prostu kochac...
nie wspomnie o tym ze bylem oredownikiem inwestycji w IZOLACJE
teraz mowie orpda z new connect
odsylam do wyszukiwarki
potwierdzcie trafnosc moich analiz
jest 100%
http://stooq.pl/q/?s=ori&c=5m&t=l&a=lg&b=0
PROSZE TU JEST MOJ POST DATOWANY NA 13 PAZDZIERNIKA 2009
A TY WKLEJAM WYKRES GDZIE WIDAC ZE DZIDA NA ONERAY PDA zaczela sie 2 dni po moim poscie gwoli scislosci dalem sygnal zakupu po 0,19-0,21
http://stooq.pl/q/?s=ori&c=5m&t=l&a=lg&b=0
mozna bylo sprzedac po 0,51 .......
nie bede tego komentowal ................................................
przypominam sobie ze na tym forum wielokrotnie bylem juz obrazany
prosze zobaczyc moje posty nt Rainbow ....1,8 -2 zl dalem sygnal zakupu .....teraz ile jest niech zainteresowani sprawdza....
obiecalem sobie juz kiedys ze nie bede tu pisywal i wlasnie ten post przepelnil szale goryczy .....
subgeniusz no bezwarunkowo najlepiej wychodziło ci na Oneray-u ,a poziomy na nim robią się ciekawe,choć ff troszkę większe.Rownież życzymy Ci Wesołych Świąt i wierzymy, że w Nowym Roku poprowdzisz inteligentne naganianie na jakąś obiecującą spółkę
Nie raz czytałem twoje opinie i są konkretne ,a takie du--ki będą co szukają winnego że utopili pare groszy nie raz utopiłem ale to byla moja decyzja i koniec. DO SUBGERIUSZA
ok dokupilem po 6,7 zobaczymy dziwnie ktos sie uparl zeby ponizej 7 zyli
zobaczcie na 6,8 koles myslal ze uruchomi stopy analitykow tymczasem stracil papier 3 kilo po 6,7
skok jest o tyle specyficzny ze z racji malego ff mozna nim bujac w obie strony wiec spodziewam sie dzis dalszego ciagu zrzutow
ktorys z autorow nie pamietam ktory nazywa to strzepnieciem slabych rak......
na razie cisza
moglbyc to jakis despero ktoremu zabraklo na rate kredytu albo prezenty dla babci
zaczal od 7 zyli z tym swoim mini batonem potem schodzil do 6,7
pozyjemy zobaczymy
przy tym arkuszu mozna tu robic cuda
hhehe za jakis czas wielu na tym forum bedzie pisalo ze po tyle kupowalo....kiedy skok bedzie na innych pulapach cenowych.....
ja dzis wzielem prawie 3 kilo po 6,7 i 1000 po 7 wiec tez sie usmiecham
nie podchodze do skoka spekulacyjnie kupilem go na dluzej wiec z przyjemnoscia takie promocje wykorzystuje ...
wydaje mi się kolego, że się kompromitujesz.
Daj sobie może na razie spokój z komentarzami bo stracisz resztki szacunku który podobno miałeś u nielicznych...