• paged--zwala smiecia do poprzedniej rekomendacji Autor: ~posiadacz [95.41.2.*]
    i to jaka iloscia akcji i to ma byc dystrybucja duzych nie duzi to zwalili zeby ponownie odebrac akcje od wyploszonych leszczy--tylko to bardzo wku....rwiajace jest bo chcialoby sie zeby caly cazs roslo a jak urosnie to zeby tam stanelo i znowu roslo bez korekt chociaz ta jest robiona na sile przez tych co kieruja tym papierkiem-takie jest moje zdanie no ale moge sie mylic
  • Re: paged--zwala smiecia do poprzedniej rekomendacji Autor: ~flo [91.145.133.*]
    przypuszczam,ze juz sie wszyscy strachliwe leszcze sie wyleszczyły.i bardzo dobrze bo teraz bedzie ponowne powlone zbieranko akcjii. korekta zdrowa i potrzeba choc jej rozmiar mnie zaskoczył,bo spodziewałem sie ze nie spadnie ponizej 19zł.
    Ps przy tej cenie to po wynikach za 4kw c/z jest ponizej 4,ale jak ktos chce jeszcze sprzedac,bo sie boi korekty w styczniu na giełdach to prosze bardzo
  • Re: paged--zwala smiecia do poprzedniej rekomendacji Autor: ~posiadacz [95.41.2.*]
    o ile wyniki za 4Q beda takie jakie mzyk zapowiadal bo jesli nie i pojechal z nami akcjonariuszami w hu...ja to trzeba bedzie mu jajka urwac a o kursie papierka wtedy nie wspomne
  • Re: paged--zwala smiecia do poprzedniej rekomendacji Autor: ~flo [91.145.133.*]
    nie poto mzyk kupował akcje na giełdzie i w pakietówach po 11zł,aby zarobic głupie 100% i nie poto mzyk podwyzszył prognoze zysku netto z 15 mln do 50 mln aby jej niezrealizowac.( przeciez gdyby to niebyło pewne to podwyzszylby np do 30mln prognoze zysku)
    jesli to wigilii nie pojdzie jakies negatywne info ze spolki, to uwazam całe te obecne zamieszanie za celowe zwalenie społki.
    co niektorzy piszą,ze grubasy wywalają, jak sie pojawi jakies wieksza oferta sprzedaz typu 2000akcjii, to przeciez niecałe 40tys zł. leszcze widzą taka ofertę sprzedazy i juz panikuja i sie ustawiaja ze swoimi 500 sztukami kilka groszy nizej.
  • Re: paged--zwala smiecia do poprzedniej rekomendacji Autor: ~mc [78.8.93.*]
    Zwróccie proszę uwagę na wykres świecowy gdzie pomału kształtuje się formacja przeczekanie po której zazwyczaj występuje silne odbicie. Nie byłbym pewny tych pakietów po 2 tysiace, że to leszczowe. Wczoraj była seria takich sprzedaży po 2 tys. w po 20,50 zl. Ktoś mógł w ten spsób wywalić 10 tys papiera dzieląc tak swoj pakiet. Dodatkow dzisiaj mamy 3 wiedźmy no i kłaniają się kwestie podatkowe zwiazane z końcem roku, to zapewne jest determinantem aby tak sponiewierać papier. Oczywiscie dochodzi jeszcze kwestia realizacja zysków. Paged to jednak spółka długofalowa.

Pozdrawiam cierpliwych
  • Re: paged--zwala smiecia do poprzedniej rekomendacji Autor: ~mc [78.8.93.*]
    Zapomniałem jeszcze dodac, ze spekuła jeszcze dorzuca teraz swoje 3 grosze
  • Re: paged--zwala smiecia do poprzedniej rekomendacji Autor: ~posiadacz [95.41.2.*]
    zeby mieli po te 500 papierkow to chocho ale oni maja 50-100 i sraja w gacie jak spada i biegna wywalac jakby miliony mieli potracic przy korekcie i sru ze strata bo na chleb nie bedzie no ale dosc o tym --a tak swoja droga to patrze teraz na te notowania i zastanawiam sie czy to dzis zielenia sie nie zakonczy na tym papierku no moze minimalnym minusikiem
[x]
PAGED 0,05% 58,40 2017-10-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.