• dla zorientowanych. Autor: ~jasiek [79.163.41.*]
    KIEDY NA TEJ SPóLE BEDZIE SIE COS DZIALO , kiedy tu sie cokolwiek ruszy?
  • Re: dla zorientowanych. Autor: ~jasiek [79.163.41.*]
    ale jest jazda na tym gównie !! zapakowałem 20K i co teraz z tym zrobic nawet nie ma mozliwosci upchania tego bo jak upcham to kurs poleci nawet niechce wiedziec ile i kto to kupi ?. i teraz powiedzcie co z tym zrobic?
  • Re: dla zorientowanych. Autor: ~pech [95.49.198.*]
    wywalaj z ukrytego i po trochu, niestety ja tez liczylem ze bedzie sie tu dzialo, ale niestety spekula nie podlapala tematu i teraz juz nawet sie nie kisi, tylko spada.
  • Re: dla zorientowanych. Autor: ~jasiek [79.163.36.*]
    jaka trzeba miec ilosc by zgłosic ich posiadanie.
  • Re: dla zorientowanych. Autor: ~jasiek [79.163.36.*]
    powiem tak ze strata ich nie sprzedam i taniej jak 2 zł tez nie sprzedam czekam nawet chocby do samej smierci.
  • Re: dla zorientowanych. Autor: ~do Jaska [77.114.183.*]
    ale zobacz sytuację nową emisję będą obejmować za 1/3 obecnej ceny i nie patyczkująsiebo poszły infa o wywał ce nie masz szans dobrze ci kolomówi wywal z ukrytego jak jeszcze chodiz powyzej zetala
  • Re: dla zorientowanych. Autor: ~poinformowany [77.115.218.*]
    ale jestes jasien smieszny...trzymaj jeszcze trzy tyg a zarobek zobaczysz godziwy
  • Re: dla zorientowanych. Autor: ~mistrz [80.54.67.*]
    jak rokujesz pozdrawiam
  • Re: dla zorientowanych. Autor: ~jasiek [79.163.62.*]
    spokojnie panowie , nie upcham ich tak tanio trzymam tak do końca stycznia i mam nadzieje ze będę bardzo zadowolony.i będzie konkretny plus , może jestem naiwny i głupi ale przeczucia rzadko mnie mylą bo coś widzę 5 zł. kto chce niech sie śmieje ale poczekamy i zobaczymy, bo tutaj jest to bardzo realne jakby kosztowało 5 zł to po splicie mamy cenę dzisiejsza , ale jak mówiłem poczekamy i zobaczymy.
  • Re: dla zorientowanych. Autor: ~jasiek [79.163.62.*]
    a wiecie co jest najlepsze w tej spółce by wzrosła ?, tutaj nie potrzeba spekuly bo jak by weszła to nie wiem na ile by kurs sie zatrzymał. tutaj wystarczy trochę kapitału i mamy lekką ręką 100 % . oczywiście bez spekuly wiec warta sie zastanowić tym co nie maja tej spółeczki.
[x]
HFTGROUP 18,92% 6,60 2017-05-16 11:16:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.