Bratysława.
Sąd upadłościowy Praga może anulować upadłość tanich linii lotniczych SkyEurope. CTK agencji powiedział dziś syndyk upadłości spółki Lubomir Bugáň. W przypadku odstąpienia od bankructwa tysiące roszczeń wierzycieli pozostały nierozstrzygnięte.
(...) "Sąd postanowił o zbadaniu wniosku i przedstawiła wszystkie dowody i ustalenia, a decyzja w sprawie wniosku o którym mowa znajduje się w wyznaczonym terminie," powiedział Paul Adamčiak, rzecznik Sądu Okręgowego w Bratysławie.
no ładnie, a tu akcja po 0,26
a ja debil sprzedałem po 0,24
zaraz okarze się że należności od odbiorców pokryją kwotę zobowiązań
i tak naprawdę duzo krzyku o nic jak na IMMO
MAM TROCHE TEGO KWITKA I BACZNIE OBSERWUJE NOTOWANIA I MAM TAKIE SAMO
WRAZENIE ZE KTOS TE AKCJE PO CICHU ZBIERA JA ZE SWA STRATA SIE POGODZIŁEM I ZA TAKA CENE NIE OODAM CO NAJWYZEJ BEDE MIAŁ PAMIATKE PO SKY EUROPE W POSTACI NIC NIE WARTEGO PAPIERU .
no właśnie trochę mnie dziwi zachowanie kursu bo już powinien być w okolicach 5 groszy a tu cały czas ktoś kupuje
cześć osób pewnie sprzedaje żeby wykazać stratę, ale pytanie co będzie po nowym roku
Póki co nie ma siły na 20gr, bo jak tylko się zbliżamy to włącza się podaż. Niestety potrzeba szoku i wytrzepania leszczy z akcji. Jak nisko tego nie wiem, ale bez tego ciężko będzie ruszyć.