Witam jeśli chcecie to zrozumieć to ja siedzę na mirbudzie około 4 mc. I co, były chyba trzy lub cztery kontrakty każdy na około 100 mil a kurs akcji spadał po wynikach za 3 kwartał wzrósł 3.20. Ta spółka ma świetne wyniki, ale właśnie, nieudolność prezesa powoduje że półka nie rośnie. Ja osobiście po raporcie za czwarty kwartał się wy leszcze lub przy 3 zł. TA SPÓŁKA NIE DAJE ZAROBIĆ AKCJONARIUSZOM. A JAK BYLI BY TUTAJ SPEKULANCI TO ONI KURS BY WYWINDOWALI NA 10 ZŁ ALE CHYBA NIKT NIE DOGADA SIĘ Z PREZESEM K..................WA
POZDRO
To mi udało sie wejść ze spekułą ale to było od czerwca i od ceny 1,70 kupiłem mnóstwo papiera .Spekuła pozbywała się papiera ponad 3 zł było kilka dobrych inf i po otwarciu kurs rósł 2-3 proc w górę i po kilku minutach był wolumen 300 tys papiera.Mimo dobrych kontraktów oceniam że na razie spółka bez możliwości dużych wzrostówWszystkiemu winna polityka prezesa-akcje nie są z prawem poboru a więc dla znajomków-a to zabija wiarę inwestorów.Widzę tu marazm i zadławienie się kursu i spadki bo po dłuższej stójce inwestorzy zaczną opuszczać spółkę-kto pierwszy ten lepszy.Najpierw zarobiłem kupę na viaguarze potem wieltonie a potem mirbudzie.Były to duże zyski które pozwalają mi teraz grać ryzykownie -ostatnio kupuję np cognora.Moje posty o mirbudzie są na tym forum jak się nie mylę od maja albo czerwca.Pozdrawiam i życzę wygranej.