w oczach inwestorów i teraz nastąpi powolny zjazd na 14-15gra moze i niżej. Tak właśnie dzieje się ze spółkami których władze dymają akcjonariuszy. Wywalenie takiej ilości papiera przez prezesów nie oznacza niczego dobrego i nie zdziwiłbym się nawet gdyby kurs obsunął się do 7-8gr.
mam te nic nie warte akcje, kupilem po 32 i nie ludze sie ze jeszcze do tych poziomow kiedys wroca, sprzedam w najblizszych dniach ze strata, zmniejszajac sobie podatek do zaplacenia, wiec zawsze to jakis plus. Ale was ludzie ostrzegam przed tym prezesem i wiceprezesem i cala reszta, gdy tylko zobacza ze da sie wyciagnac pare groszy ze spolki, sa w stanie posunac sie do wszystkiego. Nie maja skrupulow, wywalaja PKC!, powinnismy ich potraktowac tak samo. To nie sa powazni ludzie i nie zycze im na przyszlosc niczego dobrego. Podobno wszystko wraca, ja wierze ze tak jak wydymali akcjonariuszy tak oni zostana wydymani i trzymam za to kciuki. Jedno jest pewne ja tego badziewia juz wiecej nie tkne, dobrze wam radze to samo.
pkc bylo przykladem :-), wywalali z ukrytego. Wierz mi ze nie jestem naganiaczem i zgodnie z tym co mowilem, dzisiaj upchnalem 6000 tys. akcji po 19gr, mozesz sprawdzic, a reszte wywale jutro badz pojutrze i nie chce miec z nimi nic wspolnego, zwlaszcza ze do obiegu wejda kolejne akcje, wiec pewnie bez sypania sie nie obejdzie. Dla kasy oni zrobia wszystko, pamietaj, bo pewnie wspomnisz moje slowa.
Mowili ? to podrzuc mi chocby jednego linka. Masz pojecie co by sie stalo z kursem gdyby tak zaczeli opowiadac. Bylo dokladnie odwrotnie. W kazdym razie ja dzisiaj wywalilem reszte i zegnam najbardziej badziewiasta spolke jaka kiedykolwiek mialem. A prezesowi wszystkiego najgorszego zycze...
Informacje o tym są od roku na ich stronie dla inwestorów :) Pozdrawiam profesjonalnych graczy użalających się nad sobą z powodu nieumiejętności czytania