• Niecierpliwość Autor: ~Generał [78.9.72.*]
    ...jest dla inwestora cechą niepożądaną .

Czasami tu zaglądam, i tak sobie czytam co tu niektórzy wypisują. Jeszcze żaden nic konkretnego nie napisał. Ja też nie napiszę, bo nie wiem co się dzieje u Kunickiego w pracy.

Co przemawia za spadkiem ceny akcji - brak zaufania do firmy. I NIC DZIWNEGO w tym nie ma. Też im nie ufam.

Każda mała pozytywna i wiarygodna informacja z tej pożal się Boże spółki będzie miała spore przełożenie na kurs in +.

To że emisja była po 0,08 zł, nie znaczy, że ta cena jest zaporą nie do przebicia.

Poczekajmy.

ps. może doczekamy 1 gr, kto wie...
  • Re: Niecierpliwość Autor: ~444 [82.139.163.*]
    Gdy poziom spółki wyciera ósemę, na to forum zagląda coraz to ktoś nowy.
    Uważajcie tylko, abyście nie dołaczyli do tych betonowych łbów, którzy obecnie ufają Kunickiemu i jego spółce.

Szczytny cel ostatniej emisji coraz bardziej odległy, no ale pod coś trzeba było rabnąć ten polski beton, no nie?

• Re: Niecierpliwość Autor: ~cyrulik sycylisjki [87.96.37.*]
    Kunicki to nawet raportów nie rozumie. Podpisał raport finansowy z błędami - śmiechu warte! Pomylił się o prawie 2 miliony :)

Pewnie mu księgowa przyniesła z rana a on jeszcze wczorajszy był po premierze.

Dla mnie a spółka to śmieć i wchodzić warto tylko spekulacyjnie i to nie drożej niż po 5-6 groszy
    Poeksperymentują na rynku jeszcze ze 3-4 miesiące i postarają się o zmianę profilu działalności (może handel artykułami biurowymi?) bo ta spółeczka dłuzej nie przetrwa.
    Największe zdziwienie budzi fakt, że tu na forum piali niektórzy z zachwytu nad iluzorycznymi przyczynami rzekomego sukcesu. Już nie ma głosów o premierze Nico, już ucichły głosy o nabywaniu udziałów Magma.

Niech faktycznie vision zabierze się za handel artykułami biurowymi.
    To w tym tygodniu macie na dobre 0,07 panowie ! Zamiast na prezenty będziecie mogli "DOBIERAĆ" tylko jakoś nikt nie dobiera do wzrostu !!
  • Re: Niecierpliwość Autor: ~MechaGodzilla [91.94.61.*]
    zaczną dobierać masowo przy jednym groszu... relanium...
    rynkowi brakuje siły - to widać jak na dłoni. (o tym, że ktoś "celowo zaniża kurs Visiona" nie wspominam :)

wyobrażacie sobie, co się stanie, gdy ludziska zaczną wycofywać na siłę kasę z giełdy?
  • Re: Niecierpliwość Autor: ~vitali [77.253.86.*]
    nie martw się o ludzi,
    jak jeszcze zjedzie to jeszcze dokupimy, mam uśredniane na wszystkich poziomach,
    i w sumie średnią mam nienajdorszą a i do powiedzenia mam coś na WZA
    a ty co ? po co tu siedzisz na tym wątku ? co ci z tego przyjdzie że sam ze sobą gadasz ? wszyscy widzą że się chcesz obkupić
  • Re: Niecierpliwość Autor: ~888 [77.112.185.*]
    Vitali daj spokój, nie ruszajmy kupy typu Mecha czy cztery 4 :)
    oni uwielbiają polemizować sami ze sobą, a najlepiej wychodzą im monologi.
    Ja nadal twierdze że stracili na Vision majątki, tzn. świnki skarbonki :)
  • Re: Niecierpliwość Autor: ~vitali [77.253.86.*]
    ależ mam już młyn w głowie,
    sytuacja napięta, ktoś za wszelką cenę chce dużo kupić,
    ciekawe jak wigi się zachowają teraz, i czy wkońcu vision wyskoczy, przecież jak z wigów ucieknie kasa to gdzieś ją wpompują
    oby w nas wpompowali
  • puk, puk, kanalarze!!! Autor: ~MechaGodzilla [79.162.81.*]
    słyszałem, że kanalarze są gotowi coś wpompować... To jedyni, którzy się zgłosili... rozumiem, że w obecnej sytuacji nie macie nic przeciw... na bezrybiu i zawartość kanału to cymes...
  • Re: puk, puk, kanalarze!!! Autor: hanys705 [94.251.156.*]
    Głupi,głupszy,najgłupszy,444i MechaPierdoła!Może ktoś wymyśli inne stopnowanie.Powodzenia!!!
  • Re: Niecierpliwość Autor: ~888 [83.31.55.*]
    Dam sobie rękę uciąć że Mecha zbiera, powoli to powoli ale coś Visiona ma.
    A jeżeli się my;ę to znaczy że w psychiatryku mu dali dostęp do neta.
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.