Czasami tu zaglądam, i tak sobie czytam co tu niektórzy wypisują. Jeszcze żaden nic konkretnego nie napisał. Ja też nie napiszę, bo nie wiem co się dzieje u Kunickiego w pracy.
Co przemawia za spadkiem ceny akcji - brak zaufania do firmy. I NIC DZIWNEGO w tym nie ma. Też im nie ufam.
Każda mała pozytywna i wiarygodna informacja z tej pożal się Boże spółki będzie miała spore przełożenie na kurs in +.
To że emisja była po 0,08 zł, nie znaczy, że ta cena jest zaporą nie do przebicia.
Gdy poziom spółki wyciera ósemę, na to forum zagląda coraz to ktoś nowy.
Uważajcie tylko, abyście nie dołaczyli do tych betonowych łbów, którzy obecnie ufają Kunickiemu i jego spółce.
Szczytny cel ostatniej emisji coraz bardziej odległy, no ale pod coś trzeba było rabnąć ten polski beton, no nie?
Poeksperymentują na rynku jeszcze ze 3-4 miesiące i postarają się o zmianę profilu działalności (może handel artykułami biurowymi?) bo ta spółeczka dłuzej nie przetrwa.
Największe zdziwienie budzi fakt, że tu na forum piali niektórzy z zachwytu nad iluzorycznymi przyczynami rzekomego sukcesu. Już nie ma głosów o premierze Nico, już ucichły głosy o nabywaniu udziałów Magma.
Niech faktycznie vision zabierze się za handel artykułami biurowymi.
To w tym tygodniu macie na dobre 0,07 panowie ! Zamiast na prezenty będziecie mogli "DOBIERAĆ" tylko jakoś nikt nie dobiera do wzrostu !!
nie martw się o ludzi,
jak jeszcze zjedzie to jeszcze dokupimy, mam uśredniane na wszystkich poziomach,
i w sumie średnią mam nienajdorszą a i do powiedzenia mam coś na WZA
a ty co ? po co tu siedzisz na tym wątku ? co ci z tego przyjdzie że sam ze sobą gadasz ? wszyscy widzą że się chcesz obkupić
Vitali daj spokój, nie ruszajmy kupy typu Mecha czy cztery 4 :)
oni uwielbiają polemizować sami ze sobą, a najlepiej wychodzą im monologi.
Ja nadal twierdze że stracili na Vision majątki, tzn. świnki skarbonki :)
ależ mam już młyn w głowie,
sytuacja napięta, ktoś za wszelką cenę chce dużo kupić,
ciekawe jak wigi się zachowają teraz, i czy wkońcu vision wyskoczy, przecież jak z wigów ucieknie kasa to gdzieś ją wpompują
oby w nas wpompowali
słyszałem, że kanalarze są gotowi coś wpompować... To jedyni, którzy się zgłosili... rozumiem, że w obecnej sytuacji nie macie nic przeciw... na bezrybiu i zawartość kanału to cymes...