sze czasy.Jakaś promocja dzisiaj że mi tu pon. 9.pln. oddajecie ??? nawet się nie spodziewałem i jestem bardzo zaskoczony- zadowolony! I jak tu nie kochać "Badziewiaka" jak zwykle daje mi zarobić.Najlepsza Sp. na GPW. wCZORAJ PISAŁEM "predatorianowi" że pon. 9. biorę i słowa dotrzymuję.Pozdrawiam wszystkich "analityków" co się ze mnie śmiali że się wyprzedałem itd.
widać ,że komuś zależy na spadku i to gołym okiem :)
Austria i Polska to samo działanie i to już nie jest moderator .
Ciekawe na jakim poziome przejdzie w nowy rok ???
to że komuś zależy- zgadza się,ale dlaczego nikt po tak niskim kursie nie kupuje ?? Ja dzisiaj sporo dokupilem i być może tylko moje zlecenia kupna powstrzymaly spadek do 8,50.pln. lub niżej.Jeszcze może spaść niżej bo sami sobie sprzedają i robia co chcą!!!!!!! mam kasę i częsciowo ich WYLECZĘ z tych spadków i głupoty,oczywiście w miarę możliwości.Uzupełniłem portfel WXF aż za bardzo ale jak po tej cenie NIE? brać.Było tu bajkopisarzy i analityków z wycenami pow.15-18.pln. ale teraz wszyscy się przymkneli bo NIE!!!! mieli pojęcia o czym pisza a uprzedzałem co będzie.Pozdrawiam-niech odbija bo trzeba cuś na święta zarobić.
kurcze,nie przeszlo mi wszystko :(
chodzilo mi o to ze mijaja 3 miesiace od smierci dr Fenyvesa-P.R.N-który coś tam chcial zrobic
a poza tym szacun.ze nie naganiasz na "ba-dziewiaka"
oczywiście NIE! ma gwarancji że pojedziemy na 8.pln.Zawsze piszę że to badziew nr 1 ale daje zarobić.Wystarczy rzucić 2-3000 i mamy nqwet po 1.groszu.Pozdrawiam
Hej Jack przyjacielu,w koncu się pojawiłeś,dawno nie było ciebie na forum,będziesz może kupował gazownie,lub PGE,co sądzisz o obecnych cenach?Pozdrawiam
24,50-24,95 pln.Myślałem że szybciej się wybije a tu trzeba czekać.Można powiedzieć że na PGE jestem na 0. no z minimalnym zarobkiem.PGNiG odpuściłem bo za drogie a wyniki nie za specjalne,jak się zbliży do 3.pln. to będę bral ile wlezie.PKO.BP. sprzedałem bo z bankami robi się lipa.Warimpex ostatnio biorę bo "tani" jutro wejdzie do sW-80 to może Badziew podskoczy ? lubię tę sp. bo zawsze dobrze mi daje zarobić.Pozdrawiam.
A faktycznie ,nie wiem skąd mi to miasto przyszło na myśl,dla przypomnienia ja mieszkam w Kościerzynie,pojeżdziłem już sobie na nartach w tym roku mamy tu taki nie mały stok na Wieżycy.Jack zakup PGE traktujesz na dłuższy termin ,czy wedle zasady jak z gazownią tanio kupić drogo sprzedać?Pozdrawiam
PGE to inna bajka,można trzymać na kilka lat.Na dzień dzisiejszy nie mogę sprzedać bo nie mam wystarczajacego zysku.B.dobra sp. ale jak zaczną sprzedawać za kila miesięcy to może być różnie? PKO.BP. zw. o 25% kap. i jak widzisz trzyma się niezle.Wszystko zależy od koniunktury i żydokapitału z USA .Nie ma wojny-Nie ma kleski więc kasy na świecie jest bardzo dużo!!!! w stanach kapitał na 0,25% wiec co innego pozostało ??? A no tylko AKCJE!! nie ma innej alternatywy-oczywiście w chwili obecnej.