~gienek - i gdzie masz ten swój kosmos, wygoniłeś mnie ze spółki i nie masz obrotu ale tak chciałeś razem z ~lolitą musicie teraz radzić sobie sami - powodzenia
albo próbujesz nieudolnie robić z ludzi idiotów, albo sam nim jesteś - nie wiem. Twierdzisz, że wyszedłeś ze spółki bo ktoś na forum miał Ciebie dość i pocisnął pare razy? wierzyć mi się nie chce...
gdybyś był tu wcześniej to byś widział jak pisałem, że kończę inwestycję w e-kiosk, ~gienek prosił abym nie uwalił kursu - obiecałem, że będę uważał i zacząłem 15 minut po wpisie - wychodziłem delikatnie przez 3 dni a obroty przekroczyły 70 tys zł wszystkie moje akcje zostały schowane, bo nikt ich nie wystawił możecie mieć nadzieję na dalsze wzrosty, ale już beze mnie życzę powodzenia
sam sobie odpowiedziałeś pisząc nieskładną polszczyzną ze słówkiem NIE na końcu zdania pytającego zadałeś pytanie i zamiast przecinak powinieneś postawić znak zapytania, ale będąc niekulturalnym sam sobie odpowiedziałeś więc wypada mi się z tobą zgodzić, że NIE.
nie dyskutuj na temat, o którym nie masz pojęcia - a w gramatyce to masz niezłe braki. zwrot 'nie?' na końcu zdania jest równoznaczny z "nieprawdaż?". więc wszystko jest ok, ale jak ty masz z tym problem to sam sobie go rozwiązuj.
nie będę z Tobą dalej dyskutował, tym bardziej że masz problemy z interpretacją nawet własnych wypowiedzi (wcześniejsze Twoje posty). Niestety, nie upadłem tak nisko aby móc z powodzeniem dyskutować na Twoim poziomie.
Mimo wszystko pozdrawiam, bo poprawiłeś mi humor tymi wpisami :)
Gimba___jesteś wielki__zachowałeś się bardzo przyzwoicie__nie uwalając nam kursu, no i tym samym swojego zarobku również__brawo.
Jestem pełen podziwu__takich inwestorów nam trzeba__powodzenia na nowych inwestycjach__my natomiast tutaj powoli grzejemy silniki przed raportem z IIIQ. Pisałem, że polecimy w kosmosa__:-)__i nadal to podtrzymuję__do raportu za IVQ będziemy już na orbicie a dalej tylko nadprzestrzeń_hehe_szkoda, że już bez Ciebie.
Będziemy Cię miło wspominać__Ty też o nas nie zapomnij.
Uchwała nr 6 Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia E-Kiosk SA z siedzibą w Warszawie z dnia 08 października 2014 roku w sprawie: zmian Statutu Spółki §1 Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie e-Kiosk S.A. z siedzibą w Warszawie, postanawia dokonać zmiany § 6 ust. 1 Statutu Spółki poprzez dodanie do istniejącego zapisu punktów 33-35 w następującym brzmieniu: 33/ działalność trustów, funduszów i podobnych instytucji finansowych 34/ działalność holdingów finansowych 35/ pozostała finansowa działalność usługowa, gdzie indziej niesklasyfikowana, z wyłączeniem ubezpieczeń i funduszów emerytalnych