kurs spada bo kilku debili sie uparlo cos tam nakreslic reszta myslacych umiejetnie korzysta i sie nie wyrywa przed szereg!!!!1
nie ma to nic wspolnego z elkiem kolego!!!!!!!!!
ale pomysł miał :) oj dzis wiele pomysłów wyczytałęm na forum... a moze ktoś z tych ciekawych autorów napisze dlaczego soloż robił wezwanie na upadły elektrim i teraz ma tam kilkudziesieciokrotnie więcej kasy zamrozone niz maciek??
chodziło mi o to, że jeśli to trup 0zł wart to by nic wiecej nie wsadzał....on chciał wszystko...teraz nie sprzedaje akcji jak maciek.... elektrim wychodzi na prostą
Na gpw,wszystko puszczone jest na żywioł.Jaki pan,taki kran.Rządzi tu mafia,kur.a i złodziej.KNF,to wielka fikcja podobnie jak ONZ.Podejmują decyzje na papierze,nic za tym nie idzie.Przecierz L.Wałęsa kiedyś powiedział tak-ja Wam dałem wolność a teraz róbta ,co chceta.Nic dodać ,nic ując.A co do jago,to może i spadnie na 1.80 i niżej.Nie kupię tego szmatławca,choćby stał nawet 1-kę.Mam dywersyfikację portfela i dlatego śpię spokojnie,a po drugie to nigdy nie inwestuje się całej kasy.Trzeba mieć wolne środki na manerw.