spokojnie, na arkuszu widać kilka ciekawych batonow, np to 5k na 11,40, taki baton dla niecierpliwych. Jak mu nic nie wpadnie to zacznie podnosić. Obroty takie jak na calym rynku. Rynek się ożywi to i u nas obroty wzrosną.
A ja sądzę, że te 5k po 11,40 popłynie być może jeszcze dzisiaj (choć nie na pewno). Tak czy inaczej Graal jeszcze trochę spadnie przez najbliższe dni.
W tym roku juz ze wzrostow nic nie bedzie, ruch zacznie sie w polowie stycznia, ciekawe ile do tego czasu jeszcze spadniemy ? Czuje ze jeszcze o 10 sie otrzemy bez problemu, bo leszcze beda potrzebowaly na bulki na swieta i zawala to zleceniami po 100-200 szt ?
Zobaczymy - ja myślę, że 10,00 to nie zobaczymy ale 10,9X to może być. Przy 11 zł będzie większy popyt i tam bym obstawiał granice spadku. Z drugiej strony to i tak grubasy ustalaja co zrobić z kursem - jak będą chcieli to 10 zł i 13 są równie możliwe.
21 grudnia, wszyscy więksi będa mieli zablokowane akcje pod walne. Podażą będzie drobnica.
Jeśli nie będzie w tym czasie infa typu dubaj i podobne kryzysowe głupoty spodziewaj się sporych wzrostów. Jeśli przy okazji walnego wypłynie jakaś ciekawa informacja odnośnie przejęć albo planowanego zysku 4Q tym większa będzie jazda w górę. Tydzien niestety przyjdzie nam się pokisić, no może około czwartku piątku coś powoli się ruszy.