Tego nie wiem. Jedyne co wiem to na pewno to nie jest dystrybucja. Zebrali papier i zostawili aby się ustabilizował, nie zależało im na utrzymaniu kursu, czyli wiadomo co będzie w poniedziałek, lub w kolejnych dniach, chyba że nie będzie czasu...info?:) Myślę że dzisiejsza sesja będzie powtórzona, chcą zebrać dużą ilość akcji, zbierali już od dawna, widać po wolumenie że nie sprzedawali... tego co już mają. Będzie grubsza sprawa, dotrwają tylko nieliczni, będzie mocno bujać/
Otwarcie na tym samym poziomie bo skupującym niezależy na wzroście kursu ! Dopuki będą mogli skupować niżej wszystko pozostanie bez zmian. Jak ich czas pogodni bo będzie się miała ukazać informacja można liczyć na szybkie wzrosty. Jak dla mnie narazie spokojnie bedzie między 0.22-0.26
jutro dokupuje około 300K bo wiem,że min. 0,35 będzie na Sylwka przecież będą zamrożone akcje na Walne fundy wchodzą
To jest moja teoria i nie należy jej brać pod uwagę.
Fundy nie wchodzą w g..... bez majątku własnego. To tylko spekulacja, choć nie wykluczam nawet 0,50zł. Ale będzie to wtedy największy balon na całej giełdzie. Posiadam trochę akcji ale nie będę czekał na cuda. Ta spółka nie ma fundamentów i to jest największy problem. Pozdrawiam
Kolego spadków nie było. Grupa osób ma akcje po 1grosz. I jeszcze jedno. Tam gdzie pojawili się "+500%", "+1000%", "Kierunek 1PLN" tam wzrostów nie było. Przykład MLB.