• maluczki na żelaznych nogach :-) Autor: ~Wizjoner [188.47.43.*]
    I takie spółki lubię najbardziej. Podstaw nikt nie widzi, a jak kupią po kilkanaście złotych to widzą że urośnie do 100 zł :-)
  • Re: maluczki na żelaznych nogach :-) Autor: ~Wizjoner [79.162.216.*]
    kto się ze mną zgodzi ?
    Jeszcze macie czas :-)
    Później sukces ma wielu bohaterów :-)
  • Re: maluczki na żelaznych nogach :-) Autor: ~dragon111 [89.77.144.*]
    Dobrze, że nie kolos o glinianych nogach:-) Jeszcze trochę a inwestorzy przypomną sobie o niedowartościowanych spółkach i zrozumieją w czym rzecz. Ja już określiłem wartość godziwą. A Wy?
  • Re: maluczki na żelaznych nogach :-) Autor: ~szakal [89.108.195.*]
    to jest taka spółka która może stać w miejscu i przez 2 sesje wystrzelić jak strzała ja już zainwestowałem w nią po wnikliwej analizie więc już się określiłem i nic tego nie zmieni...
  • Re: maluczki na żelaznych nogach :-) Autor: ~independent [188.33.71.*]
    W zeszłym roku, o tej porze po dramatycznych spadkach kurs znajdował się mniej więcej na tym samym poziomie cenowym co obecnie. Jednak przez ten rok bardzo wiele się zmieniło na lepsze. Olbrzymi rozwój spólki w kraju i zagranicą. Przede wszystkim pozyskano dużo pieniędzy w postaci dotacji na działalność firmy.
    Sporo akcji jest w rękach członków zarządu. To mocne dłonie. Akcje Oponeo posiada również Zagraniczny Zamknięty Fundusz Inwestycyjny. Nie wspomnę już o polskich funduszach: Amplico PTE SA, Opera TFI SA. Dlatego kurs akcji musi pójść do góry. I mam nadzieję, że w krótce tak się stanie. A 6, 7, 8 z przodu będzie odległym wspomnieniem.
  • Re: maluczki na żelaznych nogach :-) Autor: ~pupilczesia [82.146.225.*]
    Dupa nie akcje w górę a jak pójdą to zaraz spadną bo sa osoby które utopiły siano i teraz płacza bo kredyt muszą spłacać i czekają tylko na okazje żeby się odkuć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: maluczki na żelaznych nogach :-) Autor: ~Wizjoner [79.162.216.*]
    Jeśli tacy sprzedają to dzięki nim macie możliwość kupić taniej :P
[x]
OPONEO.PL 3,17% 84,60 2026-03-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.