Sprzedałam to co kupiłam po 7,50 parę dni temu, może wejdę poniżej 7 złotych, ale wy też na kupno coś wystawcie wtedy, bo luda widzę zero, tylko jakiś duch wirtualny gra między sobą.
Sprzedawać, sprzedawać. Podajcie choćby jeden powód dlaczego ta spółka miałby iść w górę. Przecież oni nic nie robią, kompletnie nic wszystko jest odkładane w czasie. Pamiętam wywiad z prezesem z grudnia ubiegłego roku, że prowadzi rozmowy z zainteresowanymi projektem Siewierz ale nie może zdradzić z kim. Jest koniec następnego roku i nie ma planu. Tak to się można bawić ale za swoje pieniądze a nie za pieniądze akcjonariuszy. To, że KNF pozwoliła na emisję w 2007 to było też wielkim błędem, podobnie jak błędem było to, że tą emisję ludzie kupili.
No faktycznie spadł poniżej 7 zeta - ty tupeczek, dołuj może siebie a nie wqrwi....asz innych co ? kiedys tup byl; po 3 zeta - 5 lat temu, pozniej po 66 a ty mi tu pierd..... ze nie ma perspektyw, nie ma perspektyw na duze spadki to fakt bo niby ile miałby kosztowac, niedowartosciowana spolka na maxa ale poki co zapomniana, ruszy z projektami to i ruch sie zrobi, NIECH CIE O TO GLOWA JUZ NIE BOLI. sprzedales to SPADAJ
Ok, bez nerwów. Jeżeli nie możecie znieść gorzkiej prawdy to narazie zamilknę ale w przyszłym roku powrócę i jestem prawie pewien, że zacznę wpis od "a nie mówiłem"
Żałosny koleś ten t........, zobaczymy kto bedzie smiał sie osatni, sprzedał ale obserwuje dzien w dzien czyli planuje zakupy,albo ma wielki sentyment, moze kupił op 66 a wywalił po 4 albo 5 i wyładowuje teraz na nas swoje FRUSTRACJE, wskoczy pewnie powyzej dychy, załoze się, JA ZA DARMOCHE NIE ODDAM, JAK BEDZIE TRZEBA TO BEDA LEZAŁY DO USR... SMIERCI, dzieci beda miały kasiore takze to mnie nie boli, w swoim czasie bedzie wart bardzoooooo duzooooooooo
Ja też uważam, że długoterminowo może nie bardzo dobra, ale dobra akcja, tylko nie wiadomo kiedy odpali może i na wiosnę dopiero, a w międzyczasie może się jeszcze obsunąc bo płynność jest kiepska.
Witam
Nie wyganiajcie Tupaczka z forum.
Mi on nie przeszkadza. Ja swoje zdanie o spółce mam i czyjeś odmienne zdanie mi nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie uważam iż ktoś taki jak „adwokat diabła” jest potrzebny. Rzuca on zawsze inne światło na sprawy które inni postrzegają pozytywnie. Do każdego z nas należy wówczas interpretacja i ocena sytuacji. Poza tym Tupaczek śledzi spółkę bardziej niż ja i umieszcza tu wiele informacji.
Karpaw, dzięki za uznanie ale reszta forumowiczów tak mnie obrzuciła błotem (mówię tu np. o carlsbergu), że się obraziłem. Dlatego TUPa będę dalej śledził ale z wami się już nie będę dzielił moimi przeważnie krytycznymi ale zawsze merytorycznymi uwagami.
wyluzuj tupeczek. wiesz, że gdzie kasa tam emocje i carsberga trochę poniosło. pamiętaj, że Ty też nie zawsze błyszczysz etykietą. podzielam zdanie karpawa. dobrze, że piszesz i podtrzymujesz dyskusję na forum. właśnie dlatego tu zaglądam. gdyby wszyscy pisali "jest pięknie i będzie tylko up" byłoby nudno. mam nadzieję, że nie znikniesz i pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Dobra, żartowałem wcale się nie obraziłem. Jak ktoś nie ma tvncnbc to informuję, że RDO kupili 350 szt. TUP (oczywiście wirtualnie). A co myślicie o dzisiejszej sesji bo właśnie obejrzałem sobie wykres i te 2,8k na koniec .......
czyli po staremu ;-) (mam na myśli również sesję). ja od kilku dni czekam poblizu 7 i parę akcji wpadło jak na razie. jeśli fund nie broni kursu (kupowali wyżej) to możliwe, że jeszcze nie zakończyli zakupów. jesli tak, to mogą próbować zaniżać. pożyjemy zobaczymy