• Mam propozycje dla kupujących Autor: ~Slawek [89.174.230.*]
    Nie żyłujcie się tak i nie kupujcie po 15-16 zł.
    Niech kurs zjedzie do 10 zł albo nawet i do 5 zł.
    Niech w tych cenach ta szm...... odda swoje akcje , po co jej płacić po 15-16 zł.
    Taniej kupimy to więcej zarobimy.
    Ciekaw jestem co ona wtedy zrobi - odda czy będzie czekać
  • Re: Mam propozycje dla kupujących Autor: ~Slawek [89.174.230.*]
    Ponawiam prośbę do kupujących nie idźcie tą drogą nie dajcie tej szm..... tyle zarobić. Wycofajcie zlecenia kupna niech kurs zjedzie na 5 zł, niech po tyle nam oddaje.
    Wtedy te gównianee 150 tys szt warte będzie ok 750 tys zł. I w kilka osób kupimy jej udziały.
    No i kurs zacznie wtedy prawdziwy rajd w górę.
    Wtedy oprócz akcji 2 dużych akcjonariuszy mających 280 tys papiera z pozostałych 260 tys szt można będzie objąć 150 tys papiera, pozostałe 110 tys szt już objęte przez ludzi w cenie 15-20 zł.

Po zwale do 5 zł kurs wtedy szybko wróci na poziom min. 15-20 zł, a potem droga wolna sypacza nie będzie.
  • Re: Mam propozycje dla kupujących Autor: ~kasabian [79.186.105.*]
    też myślę że to ona sprzedaje, po prostu widzi że nie ma dla niej miejsca w spółce
    ciekawe jakie poziomy powstrzymają ją od dalszej sprzedaży.
    osobiście sądzę że ta kobieta albo ma jakieś problemy finansowe albo ma problemy z głową ale to już jej sprawa i jej kłopot
    sądzę też że nie zjedziemy już dużo niżej, obecnie spółka jest warta 7,90 mln zł.
    w końcu znajdzie się ktoś kto odkupi od niej resztę pakietu i skończy się dramat
  • Re: Mam propozycje dla kupujących Autor: ~Slawek [89.174.230.*]
    To byłaby szkoda.
    Po 5 zł sam kupiłbym min 15 tys szt, a zastanawiałbym się nawet nad pakietem ok 30 tys szt.
    W sumie te same lodowiska które mają pod najem (16 szt), warte jest kilka mln zł.
    Czyli tyle na ile wycenia się tą firmę, a aluminium, a sprzedaż, bądź co bądź jakaś marka na rynku polskim itd.
    W cenie 5 zł szt firma warta byłaby 2,5 mln zł to byłaby wręcz okazja.
    Może jak ma kłopoty finansowe to uwalmy kurs niech pcha po piątalu.
    No chyba, że odda-sprzeda wtedy gro swoim "przyjaciołom"
  • Re: Mam propozycje dla kupujących Autor: ~romek [91.94.128.*]
    dobra propozycja moge w to wejsc ustawic sie na 5 zlotyi juz ustawie kilka tysiecy ale po 5 zloty niech daje
  • I miałem racje Autor: ~Slawek [89.174.230.*]
    Pisałem, że ta szm.... sprzedaje, bo to było podejrzane kto tak wywala, nic tylko KNF na nią. Zdziwię się jak zarząd tego nie zrobi, szkoda tylko , że nie uwaliła kursu do 5 zł, czy i wtedy by sprzedawała. A co do tego,że ktoś duży brał? Wątpie. Niestety wielu takich jak ja , Zahary i inni więksi dali się złapać. Na szczęście wyszedłem na zero. A ta szm.... ma jeszcze 90 tys szt. Posłuchajcie choć teraz , niech sama uwali kurs na 5 zł i odda wszystko. A wtedy dopiero zaczną się wzrosty. No chyba, że dlatego tak ucieka z papiera, bo coś śmierdzi w szafie. Zobaczymy niedługo.
  • Re: I miałem racje Autor: ~radarek [109.243.184.*]
    10 zł - mało prawdopodobne , 5 zł- zapomnijcie, nie ma szans przede wszystkim brak czasu, w połowie lutego wyniki
  • Re: I miałem racje Autor: ~Slawek [89.174.230.*]
    Ale przynajmniej ta szm... mniej zarobi.
  • Re: Mam propozycje dla kupujących Autor: ~oldboy [83.19.217.*]
    niech się stanie
[x]
HEFAL 0,00% 0,03 2018-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.