Nie żyłujcie się tak i nie kupujcie po 15-16 zł.
Niech kurs zjedzie do 10 zł albo nawet i do 5 zł.
Niech w tych cenach ta szm...... odda swoje akcje , po co jej płacić po 15-16 zł.
Taniej kupimy to więcej zarobimy.
Ciekaw jestem co ona wtedy zrobi - odda czy będzie czekać
Ponawiam prośbę do kupujących nie idźcie tą drogą nie dajcie tej szm..... tyle zarobić. Wycofajcie zlecenia kupna niech kurs zjedzie na 5 zł, niech po tyle nam oddaje.
Wtedy te gównianee 150 tys szt warte będzie ok 750 tys zł. I w kilka osób kupimy jej udziały.
No i kurs zacznie wtedy prawdziwy rajd w górę.
Wtedy oprócz akcji 2 dużych akcjonariuszy mających 280 tys papiera z pozostałych 260 tys szt można będzie objąć 150 tys papiera, pozostałe 110 tys szt już objęte przez ludzi w cenie 15-20 zł.
Po zwale do 5 zł kurs wtedy szybko wróci na poziom min. 15-20 zł, a potem droga wolna sypacza nie będzie.
też myślę że to ona sprzedaje, po prostu widzi że nie ma dla niej miejsca w spółce
ciekawe jakie poziomy powstrzymają ją od dalszej sprzedaży.
osobiście sądzę że ta kobieta albo ma jakieś problemy finansowe albo ma problemy z głową ale to już jej sprawa i jej kłopot
sądzę też że nie zjedziemy już dużo niżej, obecnie spółka jest warta 7,90 mln zł.
w końcu znajdzie się ktoś kto odkupi od niej resztę pakietu i skończy się dramat
To byłaby szkoda.
Po 5 zł sam kupiłbym min 15 tys szt, a zastanawiałbym się nawet nad pakietem ok 30 tys szt.
W sumie te same lodowiska które mają pod najem (16 szt), warte jest kilka mln zł.
Czyli tyle na ile wycenia się tą firmę, a aluminium, a sprzedaż, bądź co bądź jakaś marka na rynku polskim itd.
W cenie 5 zł szt firma warta byłaby 2,5 mln zł to byłaby wręcz okazja.
Może jak ma kłopoty finansowe to uwalmy kurs niech pcha po piątalu.
No chyba, że odda-sprzeda wtedy gro swoim "przyjaciołom"
Pisałem, że ta szm.... sprzedaje, bo to było podejrzane kto tak wywala, nic tylko KNF na nią. Zdziwię się jak zarząd tego nie zrobi, szkoda tylko , że nie uwaliła kursu do 5 zł, czy i wtedy by sprzedawała. A co do tego,że ktoś duży brał? Wątpie. Niestety wielu takich jak ja , Zahary i inni więksi dali się złapać. Na szczęście wyszedłem na zero. A ta szm.... ma jeszcze 90 tys szt. Posłuchajcie choć teraz , niech sama uwali kurs na 5 zł i odda wszystko. A wtedy dopiero zaczną się wzrosty. No chyba, że dlatego tak ucieka z papiera, bo coś śmierdzi w szafie. Zobaczymy niedługo.