• jaki tu free float??? Autor: ~malarz [62.107.142.*]
    Bo Stooq i bankier pokazują MINUS -9,71%???????? Tak czy siak i tak kroi się wodospad.
  • Re: jaki tu free float??? Autor: ~adamo [77.112.190.*]
    Wodospad szykuje sie, ale chyba w twojej lazience.A na wykresie RONSONA pojawil
    sie sygnal kupna.Jak sprzedales " papier" to nie licz na to ze zbyt tanio odkupisz.
    Papier jest monitorowany przez FUNDY!!!!!.
  • Re: jaki tu free float??? Autor: forsaken [89.77.59.*]
    zgadzam sie z kolega, RONSON free float malutki ale pilnowany by nie spadl, teraz mamy idealny moment na zakup, spolka jest na schylku swojej korekty w poblizu wsparcia srednich krotkoterminowych

tu nie moze byc inaczej jak kierunek polnoc - pytanie tylko czy juz jutro czy jeszcze chwilke musimy poczekac
  • Re: jaki tu free float??? Autor: ~malarz [62.107.142.*]
    Skoro wszyscy myślą że wzrośnie to już na 100% spadnie.
    Poza tym - skoro jakoby fundy dbają o spółkę - to pewnie sprowadzą kurs jeszcze o jakieś 15-20% i wtedy sami im oddacie papier bo będziecie przestraszeni że spadnie o 30-40%.
  • Re: jaki tu free float??? Autor: forsaken [89.77.59.*]
    jesli fundy chcialyby kupic spolke po taniznie to ja dobija cenowo do minimum, ale tutaj w tej spolce juz siedza - spojrz kolego w akcjonariat - trzeba byc niezlym wariatem by scinac galaz na ktorej sie siedzi, no chyba ze ING albo AMPLICO lubia dobijac wlasne spolki
    Dla nich to pestka zniżyć kurs na miesiąc do np. 1,30zł - odebrać od zniecierpliwionych i spanikowanych i dopiero później podpompować do góry - i tej wersji się trzymam - zobaczycie za jakiś czas że tak będzie (ja wtedy też dopiero zacznę kupować tę spółkę).
    a tak poza tym - wskaźniki macie okropnie wysokie (c/z i c/wk) min w porówaniu do innych developerów, zyski kiepskie, spółka zaleszczona, korekty nie było od roku. Ja tu serio widzę wodospad już wkrótce - tzn on już właściwie się zaczął - tyle że wkrótce przybieże na sile - a wtedy jak już wszyscy będą spanikowani (teraz praktycznie nikt się nie boi) ja sobie będę powoli brał po 1,20-1,25-1,30zł. Jeśli już miałbym teraz coś kupić to wybrałbym LCCorp.
  • Re: jaki tu free float??? Autor: ~adamo [77.115.90.*]
    Tobie chyba cosik zaszkodzilo i masz problem.
[x]
RONSON -0,81% 2,46 2022-02-11 13:19:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.