• Comarch Autor: ~Amator [83.21.72.*]
    Witam. Jak myślicie jest sens jeszcze sie wbijać do tego pociągu ? Dziękuje za odp. Pozdrawiam.
  • Re: Comarch Autor: ~comarch [79.185.133.*]
    Witam
    Myślę ,że na tym poziomie należy obserwować i jak przejdziemy szczyt to należy wskakiwać . Po przejściu szczytu należy się liczyć z marszem w górę do około 120zł . Z tego co wiem to wyniki za 4Q mogą być dużo lepsze od oczekiwań i sądzę że widać to było po wymianach akcji na korekcie ,chodziły duże pakiet. Jeż popatrzymy na wykres tygodniowy to widać że jesteśmy w nowym trendzie wzrostowym , który porusza się w dużym kanale wzrostowym i w perspektywie kilku lat będziemy zbliżać się do jego górnego ograniczenia na bardzo wysokim poziomie . AT na tygodniowy daje duże szanse na wzrosty i to duże . Antywskaznik to rekomendacje funduszy . J zakupiłem po 63zł i nie zamierzam sprzedać szybciej niż za 2 ,3 lata . Będę wykorzystywał tylko korekty do zwiększenia pozycji .
    \Pozdrawiam
  • Re: Comarch Autor: ~Techmex [95.155.101.*]
    Mówcie co chcecie ale ja się przerzucam na Techmex. C/WK 0,10 i możliwość zarobku kilkuset procent przy układzie. Spaść już wiele nie może więc ryzyko niewielkie
  • Re: Comarch Autor: ~dragonek43 [89.76.19.*]
    oj techex moze duzo spac i na 10 gr jak krosno ,a w wypadku upadlosci likwidacujnej gowno dostaniesz
  • Re: Comarch Autor: ~Rococ [80.238.111.*]
    Spółka napompowana jak chu j przed wytryskiem. Musi w końcu zacząć opadać...
  • Re: Comarch Autor: kostolany [83.20.102.*]
    opadnie jak wytrysnie :)
  • Re: Comarch Autor: ~kostolany [150.254.194.*]
    czy tylko ja zauwazylem te tranzakcje po 300 tys, Zł.?:)
[x]
COMARCH 0,15% 331,00 2024-11-28 14:32:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.