• i co dalej? Autor: ~admi [94.254.194.*]
    Walor konsoliduje się pod oporem , na uwagę zasługują zmniejszające się obroty ( dee facto ich wzrost w dn. 02 i 07 grudnia odpowiadają dwie transakcje pakietowe) . Taka konsolidacja po dłuższych wzrostach jest formacja prowzrostową. Potwierdza to częściowo utrzymanie się oscylatorów w strefie wykupienia ( brak presji podażowej ) . Najbliższe wsparcie to poziom 12.3 - 12.5 .
    źródło:
    http://atwig.pl/index.php?id=91118145740&wykres=jeden
  • Re: i co dalej? Autor: ~Dan [89.77.9.*]
    Jezeli gruby nie wezmie sie do roboty to mozemy zaklinac, a bedziemy stali w miejscu, dziwi tylko brak infa o zwiekszaniu lub zmniejszaniu zaangazowania w akcje? No i pytanie podstawowe po co on je kupuje, ano aby sprzedac z zyskiem, ale ile przyjdzie nam czekac zalezy juz tylko od niego.
  • Re: i co dalej? Autor: ~Marco [212.244.51.*]
    Trochę tu postoi, może jeszcze z 2 miesiące.
  • Re: i co dalej? Autor: sebastian76 [87.205.232.*]
    Witam,
    apetyt rośnie w miarę jedzenia :)
    Krótki odpoczynek (kilka dni) i potem kolejne max. roczne.
  • Re: i co dalej? Autor: ~Dan [89.77.9.*]
    Juz nie wiem co o tym myslec, ale coraz bardziej mysle ze do stycznia ze wzrostow nici ? Dobrze ze mozna spekulacyjnie pograc na innych spolkach, bo tutaj marazm niemilosierny, grubasy bawia sie same ?
  • Re: i co dalej? Autor: ~Koral [91.193.144.*]
    Po ile kupowałeś, że się tak denerwujesz? Po wynikach za IV kwartał będziemy dużo wyżej :)
  • Re: i co dalej? Autor: ~ski [83.26.141.*]
    Perspektywicznie spółka da zarobić!!!
  • TERAZ ZMIANA NA WILBO Autor: ~PO [83.28.197.*]
    z Grala przeskakują na WILBO
  • wilbo ma za słabe obroty Autor: ~qx [213.156.113.*]
    wilbo/seko wyłącznie dla naprawdę malutkich inwestorów
  • Re: i co dalej? Autor: ~bob [91.193.211.*]
    gówno prawda z tym Wilbo naganiaczu jeden, nikt nie zeskoczy z takiej perełki jak Graal.
    Uważam, że cena 20 zł w przyszłym roku jest bardzo realna, ja dokupiłem więcej
  • Re: i co dalej? Autor: ~qx [213.156.113.*]
    coś mi się zdaje że dziś sesja dla prawdziwych twardzieli, mogą byc testowane na krótko poziomy poniżej 12 zł.... niestestety dla tych co trzymają i super okazja dla tych co czekają na kupno. Mocniejsze odbicie będzie oznaczało ponowne wzrosty aż do przekrocznenia 13 zł czyli ok 10%. Małym kapitałem o te 10% można pograc o ile akurat ktoś trafi w dołek :)
  • Re: i co dalej? Autor: ~Koral [91.193.144.*]
    Jak nie spadnie poniżej 10 zł to będę trzymał i tak sporo zarobiłem. Spółka i tak osiągnie 2X w ciągu paru miesięcy więc nie ma co panikować. Zresztą dziś presji podażowej wogóle nie widać :)
[x]
GRAAL 0,00% 31,70 2016-11-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.