Zarząd Fabryka Diet S.A. informuje, że w dniu 7 grudnia 2009 r. podjął uchwałę o podwyższeniu kapitału zakładowego Spółki o kwotę 352.000,00 zł, tj. do kwoty 1.101.232,96 zł, poprzez emisję 1.100.000 akcji zwykłych na okaziciela serii E, o wartości nominalnej 0,32 złotych każda w oparciu o upoważnienie zawarte w Statucie Spółki o kapitale docelowym.
Akcje serii E zostaną zaoferowane Panu Markowi Kwiatkowskiemu w drodze oferty prywatnej, co jest efektem realizacji procesu połączenia Spółki Osiedle Poniatowskie Sp. z o. o. z Fabryką Diet S.A., o którym spółka informowała w RB EBI 84/2009.
Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt. 2 załącznika Nr 1 do Uchwały Nr 363/2009 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 27 lipca 2009 r. Informacje Bieżące i Okresowe w Alternatywnym Systemie Obrotu.
w poprzednim poście pisałeś 0,50- 0,60 zł,więc chyba już sam nie wiesz co piszesz ,a skoro piszesz po to aby kupić tanio,to rub to z głową ,bo wychodzisz na idiotę i chyba wszyscy się domyślają że pod podpisem waldi,korni, mentor,albinos kryjesz się właśnie ty.
Oł jeee czuje się taki wydymany...brałem przed pierwszym przejęciem po 0.53gr...sprzedam powyżej 2...faktycznie beznadziejny interes.
Wydymany jesteś chyba Ty bo przespałeś taką okazję
lepiej sprzedawaj bo jak gruchnie to nawet 50 groszy nie powachasz. Dzisiejsze info jest tragiczne. Akcje nowej emisji po 32 groszy i kto teraz kupi tego balona. Idzie zwala. Leszczu sprzedawaj te swoje 1000 akcyjek
85k akcyjek - zapraszam na forum parkietu. Tam na wątku pisze od pierwszego planowanego przejęcia.
A Ty gdybyś trochę inwestował ruszył bys tyłek i podzwonił do kwiatkowskiego i dowiedział się, ze akcje będa poblokowane.
Nie dziękuje wystarczy mi to co mam...zresztą info znane od dłuuugiego czasu już. Żadna nowość.
Ja trzymam papierek w perspektywie 6-9 miesięcy. Nie śpiszy mi się.
Więc dziekuje.
Uniosłem się, bo nie cierpie debilnych wypowiedzi w stylu wydymali was itp. bez racjonalnych argumentów...takie rozmowy chyba nie prowadza do niczego.
Pozdrawiam
te infa to odgrzewane kotlety to że kwiatek obejmuje akcje akcje po 0,32 było wiadomo 100 lat temu a info ze się połączą i że to jest dobre dla akcjonariuszy to takie bla bla bla
wy macie cos z glowa, ale czego mozna tu oczekiwac. Prezes robi dla siebie emisje, wiecie co to oznacza ??! To popatrzcie na kurs w najblizszych dniach, juz sie zaczelo, ale to dopiero poczatek. Zlodziejska firma i jak widac akcjonariat nie majacy pojecia o gieldzie, wyrazy wspolczucia.
A nikt z was nie zwrócił uwagi na to, że osoby tworzące wątki o treści zwała itp. czyli korni, mentor itp. mają ten sam IP, a pisać zaczeli w tym samym momencie co poszły pierwsze akcje i zwały jeszcze nie było.
Dajcie spokój, albo ktoś walnał w rynek żeby potem na forum pisać , że miał rację, albo liczy na dobranie.
śmiech i żenada