Zadzwoń do syndyka Stabilo, albo nie dzwoń i wystaw na K ze 200 czy 300 kilo to on pewnie chętnie Ci tyle albo i więcej upchnie, bo jeszcze ze 350-370 kilo mu zostało
Widzę, że mnie ktoś chciał sprawdzić, ale akurat byłem poza gpw. Utrzymajcie niski kurs dłużej niż sekundy to się zabawimy. Najlepiej rzucie parę kilo po 7 złotych, czekam chętnie odbiorę.
Nie wiem czy zauwazyles, ale od mniej wiecej 17 listopada od 8 PLNow mamy juz zjazd. Syndyk sam nie uwali kursu on korzysta z popytu, ktory sie pojawia. Jak chcesz go przetestowac i faktycznie masz duzo kapitalu to wystaw jawnie swoje zlecenie i wtedy zobaczymy
spółka bez zadłużenia a wiekszość aktywów to kasa i nalezności
podaż przez jakiś czas bedzie bo prawdopodobnie akcje wyprzedaje syndyk i trzeba to w długiej perspektywie traktować jako okazję by dobrze się obłowić bo drugiej takiej nie będzie
Widzę, że syndyk czy indyk ma pietra, bo boi się wystawić większą ilość na s po 7 złotych. Tylko bawi się sam ze sobą, fajna taka zabawa, handel z samym sobą. Daj mi się przyłaczyć to będzie ciekawiej.
Ale indyk dał czadu na końcu, tylko że sam sobie zepchnął. Lubię was ustawijących kurs i cieszy mnie, że próbujecie mnie sprawdzić czy wam dmuchnę te akcje. Wystawcie na cały dzień to się przekonacie.