• Opinie Autor: ~Piotr [83.22.11.*]
    Witam, zastanwiam sie nad zakupem akcji ZETKAMA (jesli to w ogole mozliwe przy tak niskich obortach) Ale moje pytanie dotyczy możliwych spekulacjami kursem, czy sadzicie ze kurs faktycznie jest caly czas sztucznie sterowany, bo jesli tak to nie widze wiekszego sensu wchodzenia w społke, choc fundamenty i perspektywy samej spolki wydaja sie dobre, pytanie tylko czy my drobni akcjonariusze co z tego bedziemy mieli??
  • Re: Opinie Autor: ~Piotr [83.22.11.*]
    Chyba faktycznie mało kto w ogle ma te akcje:(
  • Re: Opinie Autor: ~Bacazgor [194.132.108.*]
    Kurs jest sterowany, bo fundusz, który steruje chce kupić jak najwięcej akcji po najniższej cenie i dopiero po skupie doprowadzić do urealnienia wyceny, świetna inwestycja, ale z horyzontem ok. pół roku.
  • Re: Opinie Autor: ~autr [80.50.127.*]
    Spółka da zarobić jak każda w hossie. Jeżeli jednak jesteś typem inwestora a nie spekulanta i zależy Ci na inwestycji w spółki dobrze zarządzane, polecam poszukanie innej.
    Zetkamą rządzi grupa byłych managerów, którzy mniejszościowych traktują jako dojną krowę (planowana emisja). Raporty maksymalnie zdawkowe, zero komunikatów.
    Da zarobić, ale satysfakcji że zainwestowałeś w dobrą spółkę nie wróżę.
  • Re: Opinie Autor: ~ryba [79.185.197.*]
    To tych 5 Jurczyków to wszyscy mendżery???
  • Re: Opinie Autor: ~Piotr [79.187.59.*]
    A masz jakies typy na dobre zarzadzane spółki???
  • Re: Opinie Autor: ~karol [79.185.197.*]
    Jeżeli masz kasę to nie ma co się zastanawiać tylko wchodzić ryzyka strat nie ma żadnego .Po obecnej cenie można zawsze wyjść.Kurs spólki jest rzeczywiście przez kogoś dołowany i trzymany. Ale to chyba w celu wyłowienia nielicznych akcji od drobnicy.Tylko pytanie czy drbnica tutaj jest???
  • Re: Opinie Autor: ~Obsrw, [79.185.180.*]
    Również obserwuje zachownie kursu tej spółki i ręce mie swędzą żeby kupić.Zauważyłem,że cała podaż {wszystkie zlecenia sprzedaży} pochodzą zjednego żródła,Czy to dobrze czy żle sam niewiem???Poczekam jeszcze z tydzień.
  • Re: Opinie Autor: ~Bacazgor [194.132.108.*]
    Układ, że menadżerowie są współwłaścicielami, to bardzo dobry układ, również dla inwestorów indywidulanych. Tak ja myślę, a kto sprzedał ten trąba!
[x]
MANGATA 0,93% 64,80 2025-11-19 16:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.