Może i kiszona, ale dziś wpadło mi trochę po 0.06.
Jak napisał ktoś wyżej albo się uda albo nie.
Jeśli będzie po 0.05 to też dokupie by uśrednić min. do 0.06.
Póki co spokojnie czekam. To nie czas na nerwowe ruchy.
Zgadzam się z tobą całkowicie, co nie zmienia faktu że moje oczekiwania jak na razie nie są realizowane.
Podejrzewam ż ejeszcze długo będziemy uśredniali.
Kokosy przyjdą później.
Tu chłopaki nie zarobicie zobaczcie na zaporę siedmiogroszową która niebawem przesunie się na 6gr itd aż do 4gr
Wiadomo że spółka jest w agonii a jeden koleś chce ją dobić ten od zapory.
Przyjaźń dwóch kupli przerodziła się w nienawiść wyniszczającą akcjonariuszy którzy powierzyli im swoje pieniądze
Omijajcie tę padlinę szerokim łukiem .
Pamiętam czasy jak Pan "Zdezorientowany " wieszczył spadek na 0,05 zł, teraz widać ,że naprawdę przesadził hłe,hłe,hłe. Kurs 0,03 - 0,02 w najbliższym czasie i w takim przedziale będzie się bujać. Kasa udupiona niestety. Jak pisałem wcześniej , zwykłe oszustwo i wyciągnięcie kasy od akcjonariuszy "nakarmionych " obietnicami rozwoju Firmy. Nie pozostaje chyba nic innego jak pogodzić sie z porażką i życzyć Wszystkiego Najlepszego dla pana prezia. Kij ma dwa końce, kiedyś i jemu będzie ciepło przy szorach. Pozdro dla wszystkich zrobionych w bambuko.
Myślę, że jeszcze ktoś rozbuja tę kiszonkę celem wyjścia.. Ale chyba 8-9gr to max co można będzie wycisnąć. No chyba, że wcześniej spadnie do 3gr, wtedy nie ma co wychodzić z papieru aż do bankructwa!