To ciągle mało
Mnie ubrali po 2zł to czekam juz miesiąc i nadal jestem w plecy
Poczekam poczekam bo z taka strata to nie oddam to nie TECHMEX nie upadnie
ten dzień powinien być punktem zwrotnym.Pozdrawiam kupujących ,a dla sprzedających proponuje odwiedzić stronę firmy.GANT I INNE DEWELOPERSKIE SPÓŁKI KIEDYŚ TERZ BYŁY MAŁE,WYSTARCZYŁO KILKA LAT ŻEBY ICH KAPITALIZACJA BYŁA W SETKACH MILIONÓW ZŁ. TAK TERZ BĘDZIE Z TĄ SPÓŁKĄ http://www.lokatybudowlane.pl/index.php5?for_investors:ebi
Co za banda przygłupów tu na tym forum.
Nie porównuj ganta do tej firemki co nawet nie umie normalnie wejść na gpw, tylko bokiem na nc.
To raz , a dwa to kapitalizacja.
Tu jest trochę mała by się dostać na gpw.
A już porównanie się do ganta, jw, domdev to odrobina przesady.
Polonez i merc też jeździ, no nie :))))
Te firmy zarabiają dziesiątki mln zł, a ta fabryka diet=lokaty ILE???????
Nawet nie umiesz odpowiedzieć, bo tych danych nie znajdziesz, bucu jeden z drugim.
A plany zysku na przyszły rok, niech ktoś mi poda i poprze to czjąś wypowiedzią z zarządu lub innego źródła.
Jeśli nikt z was nie zna to gracie w ciemno siusiumajtki, a nie inwestory.
Czekam na odpowiedź
nie odpowiedzą Ci, bo to są ci, którzy dali się ubrać na górce i teraz szukają głupich, którzy by to od nich odkupili. Ztego balona juz powietrze uchodzi i naklejanie łatek nic tu nie da. Już niedługo grosze.
Zaglądam tu z ciekawości.
Miałem FD jak się okazało , że ma to być deweloperka . Kupiłem po ok. 60 gr, a pchnąłem po 1,2-1,4 zł.
Zarobiłem nieźle, ale na relatywnie małych pieniądzach ( ok 35 tys zł)
Ciężko tu by było wejść z większą kasą , bo 1-2 osoby mogą niemal kurs ustawić.
Wystarczy , że wejdzie się ze 150-200 tys zł i można narobić zamieszania.
A potem jak się ewakuować????
Jak spadnie do 60 gr to zrobię sobie powtórkę. Po 1,2-1,3 zł nigdy nie wejdę
Tu będzie 38 mln akcji ( przy wskaźnikach jakie ma np. Gant ) to aby tu była cena ok 1,2-1,3 zł spółka powinna w przyszłym roku zarobić netto ok 8 mln zł = marzenia ściętej głowy.
P.S. Czy ktoś z tych wielkich inwestorów odpowie mi jakie mają plany zysku????
Na pewno nikt , bo nigdzie nic nie jest opublikowane - tylko spekulacja. Miłej zabawy inwestorki
owszem...masz racje duzo niewiadomych i domnieman.....ale warto spojrzec kto jest w radzie nadzorczej....warto zauwazyc ze prawie polowa akcji z nowej emisji idzie do wspolnika....nowego? starego? jesli nowego to wzamian za co?
jeszcze sie zdziwicie......
a dzis....no coz od rana zabawa w kotka i myszke....a czasu coraz mniej.....dolozyli z prawej (w ramach straszenia) zdjeli z lewej (ze niby nie ma popytu) i sie kreci.
Jak to nie robią zakupów a te 19k na kupnie to ch..j.
Ganciarz jeśli jesteś taki dobry to powiedz mi i wszystkim uczestnikom tego forum w jaki sposób pan K. ma wziąć szmal na nową emisję akcji-co?
Iść do banku po kredyt?
Jeżeli tak myślisz to sorry!