• Czyżby koniec akumulacji ? Autor: ~czesiek [83.15.54.*]
    Pojawiły się obroty. Hmm.
  • Re: Czyżby koniec akumulacji ? Autor: ~marcus2 [83.31.68.*]
    Czy może ktoś mi wyjaśnić o co chodzi z tą Spółką. Wybieram spółki które są stabilne i mają dodatnie zyski (dają może mniej zarobić ale strata też mniejsza) a IVMX to właśnie taka spółka. Ale na wszystkim nawet tych bardziej ryzykownym jestem do przodu tylko nie na IVMX. O co chodzi z kursem tej Spółki. Za niski ff? Czemu przy takich wynikach nie rusza nawet minimalnie do góry? Ktoś chce zrobić wezwanie? Co jest grane?
  • Re: Czyżby koniec akumulacji ? Autor: ~marfi do marcus2 [83.12.71.*]
    A to jest grane,chłopie,że Rynek preferuje na krotką metę spektakularne wydarzenia,a nie stabilną sytuację spółki. Stąd często te ogromne zyski na bankrutach i szmatach,gdy tylko pojawi się plotka o poprawie sytuacji. Doczekasz się oczywiście zysków,ale sporo wody w Wiśle upłynie. Prawdopodobnie nie wytrzymasz stagnacji ,sprzedasz i kupisz coś innego. I tydzień później spółka którą sprzedałeś pójdzie ostro w górę. Tak wygląda giełda.
  • Re: Czyżby koniec akumulacji ? Autor: ~czesiek [83.20.126.*]
    jw
  • Re: Czyżby koniec akumulacji ? Autor: ~reni [91.94.187.*]
    rynek rynek jaki rynek ??
    raczej gielda to nie zaden rynek lecz szulernia.a takie spolki nie sa brane
    dlatego ze niema hossy na szerkim polu lecz to jest taka sobie hossa dla kontrakow
    a nie ossa gospodarcza poprawa
    i fundusze o tym wiedza wiec sie nie angazuja specialnie wjakis akcjie
    dlatego wiekszosc walorow na tej gieldzie cale nie rosnie albo nie wiele urosla
  • Re: Czyżby koniec akumulacji ? Autor: ~gość [195.205.11.*]
    Był wywiad z prezesem w CNBC Biznes żadnych fajerwerków nie słyszałem niestety - oprócz tego ,ze trzeba mieć nadzieje. Wiadomo ,że maja plany ,że chcieliby więcej lepiej ,ale czy stać tą spółke na to w tej chwili. W ciągu kilku miesiecy nic dobrego raczej Nas nie spotka na tej spółce . co robić?? czekać ?? chyba tak
[x]
IVMX 0,00% 5,99 2015-12-18 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.