• Quo vadis MIRBUD ? Autor: ~Zenek [83.10.181.*]
    Wyniki wzorowe, na koniec roku - spodziewane najwyższe (przychody, zysk netto) w historii Spółki - a kurs co ??? Co się dzieje, czy ktoś mi to może wytłumaczyć ?
  • Re: Quo vadis MIRBUD ? Autor: ~kejt [93.105.206.*]
    Podobno mają nowe kontrakty w "drodze". Sam nie mogę zrozumieć co się dzieje. Miało być na mikołaja 4zł.
  • Re: Quo vadis MIRBUD ? Autor: ~dragonek43 [89.76.19.*]
    co sie dzieje szulernia na papierze to sie dzieje .dobrze ze syfa wywalilem po 3,04 ...moze wroce po 2,6 bo w tamtym kierunku papier jedzie (do wywalenia maja 6 melonow akcji) jak narazie leszcze zbieraja dzielnie .a nowe emisje w drodze niebawem 30melonow akcji wjedzie na rynek (rok 2010) bedzie piekny . po interesuj sie chory leszczy zanim na papier wejdziesz co tak naprawde sie dzieje
  • Re: Quo vadis MIRBUD ? Autor: ~michal [130.209.127.*]
    a ja mysle, ze nie jest zle. Zbyt duzo moze zalezec od szerokiego rynku - ale mirbud wcale zle nie wyglada, a przynajmniej wydaje mi sie, ze jego techniczna sytuacja poprawila sie. Jakkowlwiek spola nie znajduje sie w tej chwili w jakims mocnym trendzie wzrostowym. Korekta jaka przeszedl/przechodzi jest stosunkowo plytka. Cena sie trzyma i ma tendencje wzrostowa przy pozytywnym rynku.
    Zobaczymy co z tego wyjdzie. Przebicie 3 zeta bedzie interesujace, spadek ponizej 2.8 to - powazne ostrzezenie.
  • Re: Quo vadis MIRBUD ? Autor: ~dragonek43 [89.76.19.*]
    no leszczyki jak gotowe przyjac 5 melonow akcji ?
  • Re: Quo vadis MIRBUD ? Autor: ~Zenek [83.26.56.*]
    Takiego zakończenia roku nie spodziewałem się, jestem doprawdy zaskoczony i niewiem co robić ? Może ktoś coś wie ? Pozdrawiam wszystkich !
[x]
MIRBUD -2,72% 11,09 2026-05-08 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.