• kopex przejmuje rafamet? Autor: ~max [83.19.72.*]
    co sadzicie o powiekszeniu puli akcji rafametu przez jedrzejewskiego do 25 %?
    czy jest juz dogadany z arp?
    jaka przyszlosc rafametu w tym kontekscie?
    madre komentarze akcjonariuszy rafki mile widziane !
    co robimy?
  • Re: kopex przejmuje rafamet? Autor: Jethro-Tull [85.89.173.*]
    JĘDRZEJEWSKI kupuje Rafamet bo jest tanio.
    Czy jest juz dogadany z arp? Raczej jeszcze trochę poczeka, najpierw zbierze co się da z rynku - tylko musi uważać, bo uprzedzą go chinole.
    Jaka przyszłosc rafametu w tym kontekscie? Bardo dobra - zwłaszcza jak zrobią jakąś spółę z Chinami.
    Co robimy? Trzymamy akcje, a kto może niech dobiera.
    Jędrzejewski bardzo dobrze główkuje. Najpierw po taniości podbiera dla siebie. Później wiadomo: ARP nie sprzeda tych akcji poniżej 25 zł. A kto je kupi? Kopex czy ktoś inny ... ? Ten, kto da więcej - i nie o same pieniążki to chodzi, a raczej o nowe kontrakty:)
  • Re: kopex przejmuje rafamet? Autor: ~ggg [79.163.206.*]
    Witam,
    wszystkie wasze opinie są trafne. Nikt z was jednak nie bierze pod uwagę sytuacji samego RF. Dziwi mnie trochę inwestowanie - jako drobny - w spółkę która stoi na krawędzi. Nikt się nie interesuje samą spółką ? Ta słynna odlewnia właśnie zatrzymuje produkcję, zwalnia już od jakiegoś czasu - pracowników fizycznych. Identycznie sytuacja wygląda w samym RF. Brak nowych zamówieni, wszyscy w zakładzie mówią tylko jedno - będzie dobrze..... Ciekawe kiedy ta bańka pęknie ......No i jeszcze fajnie wyciagnęli kaską z emisji na Porębę. Gratulacje dla ARP.
    Pozdrawiam
  • Re: kopex przejmuje rafamet? Autor: ~pawelh [83.23.60.*]
    heheh
    jestem ciekawy o jakiej ty bańce mówisz?
    Gdyby cena rafametu była z 50 zł za akcje to wtedy bym mógł mówić o bańce ale nie przy cenie 17-18 zł.
    Jeśli chodzi o odlewnię, to ja mam inne informacje - wręcz odwrotne:)
    PRZECZYTAJ WĄTEK ZAISKRZYŁO W RAFAMECIE.
  • Re: kopex przejmuje rafamet? Autor: ~gg [77.255.19.*]
    moim zdaniem kluczem do windy kursu jest pakiet centracomu i skarbu państwa oraz bgk
    Likwidator CENTRACOM s.a. 186.500 4,32 %
    Bank Gospodarstwa Krajowego 68.395 1,58 %
    Skarb Państwa 68.165 1,58 %

jeśli to skupi po niskiej cenie jędrzej wtedy resztkę bez potrzeby odkupienia od arp zbiebrze z giełdy
    to bedzie ta chwila na którą czekamy
  • Re: kopex przejmuje rafamet? Autor: ~gg [77.255.19.*]
    jak kupił juz tyle to i reszte dokupi
  • Kopex przejmuje rafamet? Autor: Jethro-Tull [85.89.173.*]
    Ostatnia informacja o stanie posiadania akcji przez KJ unaoczniła wszystkim fakt, że akcje Rafy były po cichu skupowane - zarówno przez Jędrzejewskiego jak i Jakubasa. Myślę, że nic w tym względzie się nie zmieniło -----------> akcje dalej są sprytnie skupowane.
  • Imieniny Jędrzeja Autor: Jethro-Tull [85.89.173.*]
    Z okazji imienin wszystkiego najlepszego dla przyszłego głównego akconariusza Rafametu - pana JĘDRZEJewskiego. Sto lat!
  • Imieniny Jędrzeja Autor: Jethro-Tull [85.89.173.*]
    To byłem ja, Jarząbek:)
  • Re: kopex przejmuje rafamet? Autor: ~CZYTAC!!! [80.50.128.*]
    http://gielda.onet.pl/rafamet-informacja-o-zmianie-celu-emisyjnego-akcji,18886,21356,1,komunikaty-detal
[x]
RAFAMET -4,84% 49,10 2026-04-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.