• TOORA - może jest jakaś nadzieja Autor: ~elvis [79.190.173.*]
    Dziś rano przejeżdżałem przez Nisko, w zasadzie codziennie przejeżdżam, i....
    kilka dni temu z budynku Toory zniknęło logo TOORA a w jego miejscu pojawił się wczoraj (zobaczyłem go dziś) inny napis: ArmaTOORA
    Nie wiem czy to dla posiadaczy akcji Toory jakieś znaczenie, jeśli ma pomyślałem że puszcze to w świat
    Niewierzącym postaram się zrobić któregoś dnia zdjęcie i wrzucę go tutaj.
    .
    jeśli o mnie chodzi, nie mam akcji Toory, Bóg uchronił, i nic nie zamierzam wam mącić
  • Re: TOORA - może jest jakaś nadzieja Autor: ~elvis [79.190.173.*]
    obiecana fota:
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d3a37582b53aa952.html

3mam za was kciuki
  • Re: TOORA - może jest jakaś nadzieja Autor: ~dred [83.9.211.*]
    Dzięki elvis za fotke i nadzieje, ale może coś wiesz na temat najwartościowszej części majątku TOORY -hali gdzie były produkowane felgi.Czy syndyk to sprzedał, z góry DZIĘKI.
  • Re: TOORA - może jest jakaś nadzieja Autor: ~Dref [217.173.180.*]
    Ech, ja już nie mam nadziei, ale jeśli ktoś wróciłby te akcje na giełdę, jestem w stanie wyłożyć ich dwukrotność np na nową emisję.
  • Re: TOORA - może jest jakaś nadzieja Autor: ~Elvis [79.190.173.*]
    No i tyłek (chyba)...
    Przejrzalem newsy dotyczące Toory i Armatury Kraków.
    Zakład w Nisku należy do grupy Armatura Group.
    Niby nadzieję daje pozostawienie w nazwie -toora- /Armatoora/, ale czego się spodziewać po tym?
    Może chodzić o wprowadzenie mi giełdę nowej spółki pod szyldem Toory /wiecie co mam na myśli?/.
    Co do linii produkującej felgi nie mam żadnych wiadomości.
    Mój daleki znajomy pracował tam kiedyś więc może on na jakieś wiadomości. Niebawem do niego zadzwonie.
[x]
TOORA 1,20% 8,45 2014-09-09 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.