• GRAAL - kto tak sypie akcjami Autor: ~miłośnik ryb [212.160.138.*]
    jw
  • Re: GRAAL - kto tak sypie akcjami Autor: ~Koral [91.193.144.*]
    Jeśli spodziewałeś się ciągłych wzrostów to będzie trudno. Moim zdaniem nikt nie sypie (tak było przy 9 zł) . Wiele osób po prostu realizuje zyski - spółka wzrosła od wyników od 10 zł do 12,80. Mała stagnacja i wymiana akcji się jej po prostu należy - ale i tak perspektywy są super a IV kwartał powinien się zakończyć wynikiem około 5-6 mln zysku i kurs wróci na 20 zł.

• Re: GRAAL - kto tak sypie akcjami Autor: ~miośnik ryb [212.160.138.*]
    Dzięki trochę mnie uspokoiłeś. Jestem na graalu pare dni i ta podaż lekko mnie zaniepokoiła. Co do tych 20pln no nie wiem w spółce wszysko jest ok tylko zadłużenie jest koszmarne
  • Re: GRAAL - kto tak sypie akcjami Autor: ~Nowy miszczu [194.63.135.*]
    A co w tym dziwnego? Jak ktoś załadował dużo akcji po niskiej cenie to naturalnie na takich sesjach jak dzisiejsza (kiedy wszyscy mają w pamięci ostatnie wzrosty i jest popyt) zaczyna sprzedawać. Mogę cię zaś zapewnić, że na tej spółce wielu ludzi swoje już zarobiło...

Osobiście już jestem poważnie zarobiony, ale czekam min na 18pln za akcje
  • Re: GRAAL - kto tak sypie akcjami Autor: ~inwestor [194.63.135.*]
    A co w tym dziwnego? Jak ktoś załadował dużo akcji to na takich sesjach jak dzisiejsza (kiedy wszyscy mają w pamięci ostatnie wzrosty i jest duży popyt) sprzedaje. Zapewniam cię zaś, że jest wielu ludzi, którzy już na tej spółce swoje zarobili.
  • Re: GRAAL - kto tak sypie akcjami Autor: ~inwestor [194.63.135.*]
    A co w tym dziwnego? Jak ktoś załadował dużo akcji po dobrych cenach to na takich sesjach jak dzisiejsza (kiedy wszyscy mają w pamięci ostatnie wzrosty i jest duży popyt) sprzedaje. Zapewniam cię zaś, że jest wielu ludzi, którzy już na tej spółce swoje zarobili.
  • Re: GRAAL - kto tak sypie akcjami Autor: ~qx [213.156.113.*]
    wymienią się akcjami, jedni zrealizują zyski inni wejdą bo będą mieli wreszcie od kogo kupić i tak w kółko. Ze spadkami różnie może być, wydaje mi się że akcje powoli zbierają fundy więc DT lub kilkudniowy trade się może nie opłacić.
  • Re: GRAAL - kto tak sypie akcjami Autor: ~Marco [212.244.51.*]
    Myślę, że fundy tego nie ruszą. One tylko najpierw pakowały się w Toorę, następnie w Swarzędz, a na końcu w Monnari. Papier do 23 zł dojdzie bez problemu, tylko dzięki sile polskiego leszcze, powyżej tego będą potrzebne grubsze rybki:). A ja się trochę cieszę z korekty, bo pasuje jeszcze dokupić. Bardzo zmieniłem zdanie o Graalu po wynikach za IIIQ i wiem też, co to znaczą różnice kursowe. Niskie euro to są dla takiej społki jak Graal miliony w kieszeni.
  • Re: GRAAL - kto tak sypie akcjami Autor: ~Dan [89.77.9.*]
    Szkoda ze tak pozno to zrozumiales, bo czas byl na poziomie od 7- 9 zl, ale lepiej pozno niz wcale, moim zdaniem juz Millennium sie ewakuluje z papiera.
  • Re: GRAAL - kto tak sypie akcjami Autor: ~qx [217.153.71.*]
    dziwne bo jak spadało przy 6 na forum pisali, że Millenium sypie
  • Re: GRAAL - kto tak sypie akcjami Autor: ~Dan [89.77.9.*]
    Dokladnie wtedy kupowali, a poczytaj sobie co opowiada Materna w PB, jakie spolki typuje na wzrosty ? A gosc jest dyrektorem inwestycyjnym w DM Millennium, logika sama sie snuje.
  • Re: GRAAL - kto tak sypie akcjami Autor: ~Marco [212.244.51.*]
    Pierwsze moje kupno to było 7.40, które sprzedałem powyżej 10. Jak Graal chodził po 40, to w ogóle nie wiedziałem, co to za spółka. Teraz nadal jest godna zainteresowania. Od dołka powinna pójść 300 %, taka mała premia za tą straszną bessę.
[x]
GRAAL -2,30% 21,50 2025-06-16 12:01:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.